[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
話要改弱立花同皇巨兩位巴打
真係明燈
個人覺得 電法 野豬 一水骨 下期要 nerf

一水骨剛buff應該唔會,豬電法咁多人用就可能

四隻真係太op

豬應該唔會NERF啦 CR icon黎

我都覺但真係幾op同太多人用

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

乜都變到骨仔咁好唔好呀?
豬係做得最平衡既卡
你拉好d 3水骨墓或加農都完美解啦
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

四隻真係太op

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

豬真係最完美 冇嘢好改
骨墓擺得好係可以一下都扑唔到 跳豬除外
個人覺得 電法 野豬 一水骨 下期要 nerf

四隻真係太op

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

賺三水 仲要唔扣塔血
會唔會太大想頭

四隻真係太op

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

同埋豬流一定會帶埋細電/木
皇巨呢個肉盾型攻擊手根本就破壞緊遊戲既平衡
唯一慶幸既係風引豬開主堡易過吹飛桶

四隻真係太op

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

賺三水 仲要唔扣塔血
會唔會太大想頭

即係冇一個完美counter佢既方法
而且唔係副副deck都有落建築
皇巨都可以借佢多血既特性儲兵做反攻
但豬走得太快,又痛 組織唔切一波好既反攻
皇巨呢個肉盾型攻擊手根本就破壞緊遊戲既平衡

大家都無左一座塔,對家放隻皇巨係我果邊打公主塔真係火都黎

唔好彩俾佢贏到重要炸哈哈笑emoji 真係想扔電話
話要改弱立花同皇巨兩位巴打
真係明燈

Supercell forum 投訴左好耐話eb/rg op

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

賺三水 仲要唔扣塔血
會唔會太大想頭

所以top200有7、8成都落隻豬

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

賺三水 仲要唔扣塔血
會唔會太大想頭

所以top200有7、8成都落隻豬

孖人可以用2-3水已經完美解
皇巨最屈係爆左一座塔個陣
天狗睇對空夠唔夠/可以同佢對攻 因為佢大水
但點解可以認為豬唔屈,低水高攻,可以稱坦,變化又多
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉
暫時覺得屎爐,加農炮counter豬最賺水
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

想supercell出傳奇建築物

骨墓擺得靚
可以兩邊公主塔射豬
補細電木都係R一下
已經算好賺
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

好似好正

骨墓擺得靚
可以兩邊公主塔射豬
補細電木都係R一下
已經算好賺

所以top200咪咁多低水豬,因為無人會次次出單豬
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

好似好正

Radio royale話佢地有諗過設計傳奇建築物係出冰法,但試過話防禦太勁所以放棄左
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

好似好正

Radio royale話佢地有諗過設計傳奇建築物係出冰法,但試過話防禦太勁所以放棄左

咁冰法呢張卡變垃圾

四隻真係太op

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

豬係做得最平衡既卡
練下技術啦

骨墓都會比佢扑到一下囉

豬真係最完美 冇嘢好改
骨墓擺得好係可以一下都扑唔到 跳豬除外

你心水清 扑到下果d係你拉得唔夠盡
唔信既同clan mate開friendly試
講緊裸豬 大家都唔補野去計
解法咁少泛用性咁高都唔叫OP?
而且最大問題係天梯好多人屈高lv豬硬爆

個game 從來冇話公平,本多終勝好正常,否則點引你課金

個game 從來冇話公平,本多終勝好正常,否則點引你課金

屈LV 係所有卡既問題黎 公主,皇巨,豬,E巴 etc.
又唔可以因為比高LV豬屈過就話OP
只能夠怪你課得唔夠人多, 玩得比人少 OR 無得好運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞