[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 3 個位 申請度打lihkg就得
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!
秒速捐卡

想入2會
已request 等緊批我入

我幫你問下

hi 巴打...想問你入左2會未?個game名係?
今朝贏左兩個highest 4999
唔知佢地會唔會好冤恨我
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊14000盃或以上
目前四會:迷踪的羔羊@@hk收緊92000盃或以上
4個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
呢個post得d招人係度推

本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時不限杯數
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請自行加入並say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!

高登個post都係咁
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1個
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

高登個post都係咁

因為而家CR個環境都幾惡劣,除左卡牌平衡問題,仲有卡LV通脹問題
過多排可能4000以上開始多滿LV卡,你叫新手無課少課點上分

高登個post都係咁

因為而家CR個環境都幾惡劣,除左卡牌平衡問題,仲有卡LV通脹問題
過多排可能4000以上開始多滿LV卡,你叫新手無課少課點上分

反而4000樓上升分快過搭火箭 今朝打左2個上季4400 今季5100
We are HongKong 收2000+盃活躍人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

下張卡係heal,終於有新野
4日後heal draft challenge, 12勝unlock

主會local top20,2會準備上local top200

以申請 2000CUP

已申請 2000CUP

高登個post都係咁

反而4000樓上升分快過搭火箭 今朝打左2個上季4400 今季5100

季尾 應該上o既都上晒
變左5000樓下好打好多
唔駛再俾人屈Lvl

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

4000頭好難打....RG地獄
長期卡住3500左右

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

4000頭好難打....RG地獄

4000頭 尋日比個三級冰電法搭12級皇巨既人凌虐

黃色既水
狗尿黎

黃色既水
狗尿黎

究竟狗尿勁d定毒勁d?
矛盾大決戰
我估計張新卡應該會威一排
等多d人課金解鎖張卡之後
就nerf左佢
電法就係一個好好既樣版
我估計張新卡應該會威一排
等多d人課金解鎖張卡之後
就nerf左佢
電法就係一個好好既樣版

電法係BUFF左之後先多人

已申請 2000CUP

我都申請左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞