[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4200盃
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1個
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

高登個post都係咁

因為而家CR個環境都幾惡劣,除左卡牌平衡問題,仲有卡LV通脹問題
過多排可能4000以上開始多滿LV卡,你叫新手無課少課點上分

反而4000樓上升分快過搭火箭 今朝打左2個上季4400 今季5100

季尾 應該上o既都上晒
變左5000樓下好打好多
唔駛再俾人屈Lvl

4000頭好難打....RG地獄

4000頭 尋日比個三級冰電法搭12級皇巨既人凌虐

跟本3000/3500/3800/4000
啲白卡橙卡紫卡傳說全部一級級上
變到好多守門員...每一個range停勁耐唔上唔落
反而再對上升盡晒問題無咁大
We are HongKong 收2000+盃活躍人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

2000分求入會 name Wengerout

高登個post都係咁

因為而家CR個環境都幾惡劣,除左卡牌平衡問題,仲有卡LV通脹問題
過多排可能4000以上開始多滿LV卡,你叫新手無課少課點上分

反而4000樓上升分快過搭火箭 今朝打左2個上季4400 今季5100

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

好心佢白卡就咪撚set到咁勁啦
哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

電台有講RG/伊巴既經驗
呢類下次唔會set common card

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

平民恩物姐係壓LV最嚴重位
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時不限杯數
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請自行加入並say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!
公會戰終於贏了....險勝 ...thanks 新香港部落123

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

根本陽具精液白卡定位錯撚晒根本係橙卡貨嚟

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

咩叫定位錯?點解應該係橙卡貨唔係 Epic?
即係你覺得 rarity 愈高一定要愈勁?
以我所知官方對 rarity 既定義只係抽卡出現機率,
並無與卡片個別強度與通用性掛鉤。

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

咩叫定位錯?點解應該係橙卡貨唔係 Epic?
即係你覺得 rarity 愈高一定要愈勁?
以我所知官方對 rarity 既定義只係抽卡出現機率,
並無與卡片個別強度與通用性掛鉤。

SC成日打倒昨日的我架啦,你睇emoji spam俾人rage冇耐就跪低
今次overleveled 白卡咪一樣,forum D人日日嘈咪又改
而問題根源點解overleveled 又唔解決
同埋card balance越黎越偏向細水loop
變相牌組多樣性越黎越差
呢個post得d招人係度推

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

條友3級冰電法 先得4000。。
set 套卡專打皇巨啦

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

成年啦,差唔多收成期
白卡最易max 所以覺得勁d
有套自閉deck 無紫無傳說上得幾快
mortar knight archers skeleton rocket
自己再搭2個spell
好悶 不過實用
We are HongKong 收2000+盃活躍人士 #22RU8G88

Ok,入

Ok,入

仲有冇位 啱啱上2600
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位

有意請TG:@NsonAce,我係副首傾Nson
Custaoldboy 1會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡
呢個post得d招人係度推

高登個post都係咁

季尾 應該上o既都上晒
唔駛再俾人屈Lvl

條友3級冰電法 先得4000。。
set 套卡專打皇巨啦

呢兩場都打到我忟

隻RG 13lv 呀,13lv 呀
佢係主塔後面放隻RG,一波就收左我皮
我先3200 咋 (呢幾日俾人不斷壓等3500 跌到3200)
個個都屌皇巨壓等
其實解決辦法好簡單
1. 你又用皇巨
2. 你專剋皇巨

呢兩場都打到我忟

隻RG 13lv 呀,13lv 呀
佢係主塔後面放隻RG,一波就收左我皮
我先3200 咋 (呢幾日俾人不斷壓等3500 跌到3200)

對手有堆牌有level有閃卡
不過個deck唔係咁夾
你調轉頭諗呢d對手都係屈係3200 - 3300
即係佢平時都係比其他差唔多杯既人打贏
咁都係門神啫
個個都屌皇巨壓等
其實解決辦法好簡單
1. 你又用皇巨
2. 你專剋皇巨

皇巨可以配合既牌太多
佢又坦又射塔
同埋白卡12上13收卡要42日
紅卡9升10就要60日
仲要計埋10升11既時候
皇巨玩家已經max多兩張白卡衝緊杯
d牌就話用9741做標準去set既時候
咁不如個個齋升白卡喇
咁咪快d上杯唔洗等咁耐
唔係隻隻手機game可以玩幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞