[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
3冠數真係只能收埋自己J...
跟本冇人重視呢樣野,
主流玩法就係死守磨爆一座塔就贏

我好重視,由一開 game 到依家我都盡量 keep over 50%
Three crowns rate

最憎果啲偷雞磨到座塔就死守全場果啲 (雖然防守都係技術)

Me 三冠ratio 1657/1877
跟本冇人重視呢樣野,

我好重視,由一開 game 到依家我都盡量 keep over 50%

我見到我公會d人上到4500+
3500+win 得唔夠400 三冠
真係好癲
其實楊巨立花都冇必要nerf 等差先勁
不過要照顧多數天梯玩家咪nerf下做樣
睇最top同打100石就知個期咩強勢
1479黎講 其實真係冇咩立花楊巨
至於有人話豬要nerf 都係冇必要
你可以自己試下玩 豬係成個game最難玩得好既卡 好多時係一下都r唔到
你話你落慢少少就守唔到 就係你慢既問題
你話top咁多人用豬 所以豬太勁
都唔合理 多人用係因為佢可以做核心
而且低水靈活 其他流派都有人
唔洗話我偏心 我咩deck都有玩
天狗 石頭 三槍 巨人 邪骨 鉛筆 刺客 桶 etc. 都有人玩
冇可能做到平均分佈 實有d多有d少
除左豬桶有d泛濫之外 平衡真係唔錯
個桶真係令好多得意deck唔拎得出黎
不過我就比較樂觀 因為會有新卡有衝擊
諗起黃水配波都幾正
都冇理由過幾日就成個生態大改
你都唔會想咁 太難適應
大家可以將個game focus係同公會既交流
可以鬥下高盃 隔2個禮拜打下2v2
唔想打街場又可以搣下10石
付出時間多同少都可以 冇人逼你
同埋唔好覺得自己好勁 世界好大
街場你遇到既好多都係廢
想知自己咩料 打一場100石就得 冇得賴

但都係果句, 卡就最多8款,
點出新卡都好, 你轉一張就好易成個牌組散曬,
差唔多類型既話, 其實又只係換湯不換藥

同埋打天梯level好重要,
剩係課佢d優惠包都唔係咁易話換牌組就換,
唔係主力既牌多數都catch唔到你現時rank個主流等級
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 3 個位 申請度打lihkg就得
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請申請,入到黎say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!

有意請TG:@NsonAce,我係副首領Nson
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1個
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
跟本冇人重視呢樣野,

我見到我公會d人上到4500+
3500+win 得唔夠400 三冠
真係好癲

而家3500都係450個3冠咋
玩骨召真係唔駛諗3冠
玩骨召真係唔駛諗3冠

Why not
新手一問,攻城搥點樣bypass 人地建築?人地放咩位先得?同而家係係咪唔洗放跳豬位個效果都一樣?
玩骨召真係唔駛諗3冠

Why not

有兩座塔開火直骨召威脅真係細左好多
3800+盃 常玩待入部落中...

上面咁多唔知簡邊個好
新手一問,攻城搥點樣bypass 人地建築?人地放咩位先得?同而家係係咪唔洗放跳豬位個效果都一樣?

試下攞大怪卡佢位?

上面咁多唔知簡邊個好

迷踪的羔羊@@hk
全港top20公會既4會.
得返一個位,有興趣就加入啦

試下攞大怪卡佢位?

我意思係人地放左建築係中間,我再放攻城搥,要人地放咩位置我先可以直接攻公主塔唔理佢個建築

試下攞大怪卡佢位?

我意思係人地放左建築係中間,我再放攻城搥,要人地放咩位置我先可以直接攻公主塔唔理佢個建築

https://www.youtube.com/watch?v=jeiEPqMNaBc
We are HongKong 收盃活躍人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

樓上J three crowns rate既真係唔會高分得去邊...
上到高lv場對手正正常常,點會咁易比你3冠呀....
樓上J three crowns rate既真係唔會高分得去邊...

宜家有stats睇埋自己輸既場數
得一半勝率
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1個
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請申請,入到黎say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!

有意請TG:@NsonAce,我係副首領Nson

得一半勝率

所有PvP game平均都係40%~50%勝率

得一半勝率

所有PvP game平均都係40%~50%勝率

其實咁先合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞