[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
的確係奮鬥中
感覺絲打係一個比較簡單、內向嘅人
都係一個好清楚知道自己想要啲咩嘅人黎,所以好多時都少左好多煩惱
同埋唔知絲打平時係咪唔係好承受到大壓力?
有時都可能會懷疑自己嘅能力
BTW唔試過又未知架嘛,可以對自己有信心多啲
絲打似乎都係一個好重感情嘅女仔,都想得到屋企人同埋朋友嘅關心
不過你好多時都會習慣收埋自己嘅情緒
有時會唔會令自己感到負擔好重好唔開心呀?

BTW 絲打份人好似都好易滿足,細小嘅事都會令你覺得開心
多謝絲打支持

睇嚟你對依家嘅生活都幾滿意,都清楚自己想要d乜,亦都知道點樣先可以實現自己嘅目標,同埋身邊嘅人都可以支持到你,都令你覺得好安心

但係有時覺得自己好多嘢想得到反而令到自己覺得好煩好亂?
都好中
我個人比較樂觀
有咩問題都覺得一定解決到
所以個人冇乜壓力 有都係一陣only
多謝你我會對自己信心多d
其實通常係懶得試 多過冇信心
睇黎巴打你呢排心情好似麻麻地播?
巴打份人有時都會諗好多野播,不過你都努力緊
但就好似無乜方向,唔係好知可以點行咁?
絲打最近係咪有啲唔知道自己想點咁呀?
我見到絲打你好似冇咩安全感咁播
或者一路以黎都好靠自己,雖然自己安全感麻麻,但身邊嘅人都好信得過你,所以絲打人際關係都唔錯?
不過自己嘅感受記得唔好收埋呀,唔介意嘅可以同我傾下架
絲打睇嚟有時都對自己都無咩自信心,同時都好怕自己一個人
對自己黎講都希望有D轉變,不過有時都唔知可以點做好,所以搞到個人心情都唔太好
有時D情感收收埋埋都唔係咁好架,試下同你信得過嘅人傾下,可能會舒服啲呢
絲打係唔係最近都有d唔開心嘅事一直都隱藏係心裏面呀?
見到棵樹都覺得好孤單好大壓抑播...
我都感覺到好辛苦... 不過同時又見到絲打你其實都好努力去做D 野改變現狀,去試去搵出路咁
或者呢一排係會灰D,試下同朋友/屋企人傾下呀,一齊諗下辦法
再唔係PM 我地傾下都得架

簡約,自然,公整

無顏色筆是但攞枝筆劃算
絲打平時似乎係一個有自信同主見嘅人不過係咪有D嘢影響緊你情緒?令你有少少質疑自己同身邊發生緊嘅一切? 或者呢一刻,你需要嘅係一個願意聆聽你嘅人去支撐你一吓

唔該~~~
巴打係咪俾人感覺都幾外向同和善? 但同一時間會唔會變咗好著重其他人嘅睇法而成日俾佢哋影響到自己 
譬如你得到身邊人嘅關心同感到被愛時,會令你好有安全感。有冇諗過可以點從自身出發為自己諗多D呢?
巴打好清楚自己想要D咩,亦會為自己好好計劃,不過似乎呢一刻嘅你就差緊D動力同信心,驚自己應付唔嚟,呢個狀態都幾矛盾
如果身邊搵到人支持你會唔會令你行得舒服D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞