[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
巴打係一個善於從經驗學習嘅人,所以會花時間去做唔少反思而最近嘅生活好似都幾平穩,似乎都整理得唔錯。但你對末來係咪都有少少擔憂,諗緊自己嘅發展方向?

btw有時對比吓唔同時期畫嘅樹,又可以了解多D自己嘅變化
絲打雖然對自己差緊D信心,但係個有承擔嘅人,你好多時會隱藏自己嘅感受,而近排似乎有D事情令你更焦慮? 適當嘅時候唔好自己頂晒呀,我哋可以做你嘅樹窿,照顧好自己情緒後再同傾吓可以點發展你覺得有意義嘅目標呀
一直唔敢掂唔敢提反起嘅回憶算唔算未整理好嘅回憶有冇方法搞搞佢

豐滿 粗壯 寂寞
多謝巴打,好有心
好似有D迷惘咁播?
有無話因為咩事架 或者搵人傾下又會好啲架
遲左覆TIM
絲打可以直接呢條LINK
個BOT唔知點整走佢
https://t.me/caritasinfinityteens
睇黎巴打對自己都有一定嘅了解播
人生在世都真係有唔少煩惱.. 有時KEEP住反思下, 可能對自己前進都有幫助

不過有時都要留意下自己會唔會吃不消
如果個人狀態唔是太好嘅, 都要比啲時間抖下
好似好難向前行咁..
有時放唔底同對未來有D迷惘都會互相影響緊
時間或者都會幫到下手..
不過巴打你又可以試下做啲自己喜歡嘅野, 又或者學下新野, 對move on都可能有D幫助架
事業上冇方向感
感覺絲打最近生活比較舒服同簡單,一直都好似平平淡淡咁,對未來都唔係話有好多想法,隨心發展咁
不過呢個生活對你黎講,都算係幾滿意。
只係有時會唔會懷疑自己,唔知咁樣係唔係真係好?
感覺絲打都有自己嘅目標,但似乎自己未係好知點去達成?
當事件未係預期,會唔會對自己嘅情緒都有d抑壓呀?
可能有時都會擔心自己嘅能力係咪真係勝任, 絲打都對自己有D要求, 所以有時都會令到自己幾大壓力
睇嚟絲打有自己嘅目標,而且有好積極咁去追求
同埋似乎你都好重視朋友嘅關係,呢排個狀態都好似係唔錯
感覺絲打屋企人對你做決定有一定影響播?
睇嚟絲打為人都比較積極,會去追求自己的夢想,但你似乎要承擔好多野?
同時感覺你對現實缺乏安全感,但由於宜家個狀態都算幾好,所以唔會有好大影響
不過絲打都要留意下,會唔會有時依賴得太多去人地度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞