[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike

美麗,華而不實,唏噓
唔該巴打
係嘅.. 有時要諗過度過先做, 都真係幾花費力氣
有時搞完一輪, 都真係會少左動力...

不過有都可以試下係小事上讓自己放鬆D先
等自己個人無咁緊張, 動力就可能會返多D黎架啦
朋友搵得巴打你幫手,都證明巴打你份人都幾信得過播
同埋呢排個環境都真係好一般
有時比D時間自己重整下再上路囉
有需要嘅時候, 都真係要搵朋友傾下, 幫幫手呀
睇到巴打件事其實都幾上心播..
有時雖然知道自己都唔會對佢好大影響, 不過又可以試下講左想法先?
有時講左出黎.. 個人可能會好D架
巴打覺得亂, 係咪都係因為果件事呀
有時放低下, 唔理住.. 將自己D亂放低一下先再去掂返件事.. 個人可能會無咁亂架

BTW 巴打如果想搵人傾下嘅, 可以TG傾呀
https://t.me/caritasinfinityteens
平時都灰有無話咩原因架
好消息就好啦, 都鄧你開心!!!
努力左雖然未必如意, 但都要無悔, 盡左力啦
有時會唔會諗得多, 就算自己做完都覺得自己做得唔好呀
巴打都比較在意人地嘅睇法播
可能都同自己信心相關
希望你開SEM開開心心, 搵到自己想做嘅野啦
多謝巴打 痴線我覺得勁準 點解可以咁勁
由細到大都係好多嘢諗,例如好緊張人地會點睇我 唔知咁做係咪最好所以難做決定
但努力學緊放鬆自己諗開啲!
絲打成長時似乎都得到唔少關顧,俾到你信心同安全感去發展自己
不過有時都會要多D時間同信任先會俾其他人進入你內心世界,如果對方太急進會令你稍為退縮
而你呢一刻好似都遇到D矛盾位,唔知有冇人可以同到你傾吓?
絲打最近睇嚟都生活得幾積極,有動力去完成之前定好咗嘅計劃但會唔會擔心個步伐太快會令自己有D吃力?
同埋似乎你都背負住好多未整理好嘅回憶向前行緊,唔知你覺得係咪時候都要整理一吓?
巴打睇嚟有好多野想做,但過程中似乎都遇到一D困難,令你有D力不從心,有D氣餒?
巴打應該好多時亦都有好多想法,一人計短二人計長,同人傾吓應該可能俾多更多支持同埋安全感你!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞