[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike

謝樓豬
Lm
lm 一陣up圖
好中…
心入面一直有個人放唔低…
而且亦覺得未來好迷茫…
BTW thx巴打

陽光 朝氣 舒適 thx巴打
我真係有好多目標打垪緊 同時壓力其實都真係幾大 大到開始無咩心機去做 興趣 學業(事業) 同移民夢

好掛住以前的人,朋友,前度都好掛住,不過我已經決定識新的人。但我覺得開始變左。

強壯

避風塘
準到我驚
所以我永遠都冇乜朋友 人地傾半日就熟左 我傾左成個禮拜先得 識人識到好灰

靚 健康 威風
唔該晒~
好多人都畫畫好叻
絲打對未來都有目標,而且都幾有決心同埋動力
不過有時生活上係咪都會將內心感受收埋,會唔會令到你覺得好大壓力都好想同人分享吓呀?
希望你可以揾到個能夠比你依靠到嘅人不過如果想揾人傾吓計,我願意做你既樹窿
巴打好有動力係生活上作多方面嘅嘗試去充實生活,咁多目標想去完成嘅你會唔會都岀現猶豫不決嘅情況?或者有時都令到個人好亂咁,但有時亂果時都係自己一個面對,好少講出口

想令自己進步嘅同時,都要好好分配時間放鬆下。不如試下集中返對自己嘅期望,訂立短期內想完成嘅任務,一步一步慢慢去完成每個小目標
睇到巴打你棵樹,感覺到你其實本身生活都唔錯,都有好多唔同network,自己都算係向前行緊,但又好似唔知行緊去邊,好似完成左某D 人哋覺得幾好嘅嘢都好啦,自己都唔算話係好開心
感覺呢排都好sad,好似經歷咗好多憂傷嘅事,好多事都唔知點面對好
或者搵人傾吓? 比個break自己重整吓
絲打似乎唔係好相信自己,有時甚至會放大自己嘅弱點同埋平時都鍾意收埋自己,不過相信心底都想有人去錫你同關心你,咁樣會令你安心一啲
唔知呢一刻你係咪都搵緊機會同方向去令自己可以有力量向前行?
感覺絲打你幾缺乏安全感,好想有人陪伴你身邊,成為你嘅依靠,唔知係咪都關以前一D經歷事? 似乎有部份感受未整理好,令你都內心都幾掙扎
巴打份人似乎幾識得管理同控制自己嘅生活,表面上你會俾人一種好穩重嘅感覺,不過內裡有時其實都會有D無力感 
唔知咁嘅生活會唔會都令你有D攰,想抖一抖同埋比自己有獨處嘅時間?
睇嚟絲打係一個唔係幾鍾意被規限嘅人嚟,所以你對各方面都有唔同嘅想像,但唔知咁樣會唔會令你同你想得到嘅嘢有D距離? 同埋相對感性嘅你有時都會容易被刺激到而令你有D衝動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞