[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
絲打對未來好似都好多不安
或者搵人傾係絲打你嘅自我排解嘅方法黎嘅
不過長期係咁, 會唔會好辛苦呀
BTW 絲打要對自己好啲呀, 老土啲講, 真係每個人都有各自特別嘅地方嘛
會有人欣賞到你嘅好架
咁都會幾攰... 比較得多有時仲令自己唔開心多左
都睇得出絲打對人嘅關係好重視都好上心
係咪過往有D唔係幾好嘅經歷呀
哩張好靚
多謝無聊隨手畫畫吓就變左咁
超有feel 囉 一睇嘩左一聲
實際 忠誠 依賴
好奇挽埋一份
乾 凋謝 孤獨
唔該巴打
健康,陽光,健壯
豐盛 粗壯 枯萎

迷失,累,麻木

奔放 無拘無束 孤獨
感覺巴打都係個有目標嘅人,個人都比較直接,就係因為呢個性格,令到自己都少左好多煩惱
不過巴打唔知係咪對前路唔係好明確呢?
睇得出絲打係一個有目標嘅人,生活宜家都算係唔錯。而且你都會腳踏實地咁去做你想做嘅嘢。所以你會希望透過自己嘅努力去達成自己嘅夢想目標。

btw你過往係咪有一D唔開心嘅回憶?
唔知呢D回憶仲有冇影響到你依家嘅生活?
絲打應該係一個比較簡單嘅人,依家嘅生活都算係比較平穩。
不過目前黎講你對自己都未有好大嘅期望,所以可能暫時未有一D明確嘅目標,安於現狀都好足夠。
唔知呢樣會唔會令你覺得有D 不知所措呢?
如果係嘅都可以試下搵身邊嘅朋友傾下,或者可以同我地傾下架
睇黎巴打係一個人比較重視人際關係嘅一個人,你希望自己受到人地重視或者關心。所以你可能都嘗試緊透過同朋友之間嘅相處搵緊安全感。但係同時你都好驚會失去佢哋。
可能你需要俾多D信心自己,多D從自己嘅角度去諗嘢,可能咁會令到你舒服D架
絲打應該係一個充滿希望,對未來好有期望嘅一個人。
絲打身邊都有唔少朋友,都好為人地著想。

而且你應該係做嘢方面係一個比較有計劃,鍾意跟住自己嘅計劃黎行事。但係有時候都唔需要俾自己太多壓力,處理事情入面可以嘗試下循序漸進。留意當下發生緊嘅事都好重要
似乎絲打平時係一個簡簡單單唔多嘢諗嘅人
不過近排係唔係咁岩係D 人生交叉點,覺得有D迷惘?
BTW 絲打嘅家人對你好似都有唔少影響? 唔介意可嘅話,可以分享多啲畀我哋聽
似乎絲打係一個會為咗自己理想而全力以赴嘅人
個人都係幾爽快率性,都有遇強愈強嘅感覺
但係唔係喺完成呢一啲嘅理想期期間,有啲阻撓/唔太開心嘅事發生?
唔知到宜家會唔會對你做決定都有D影響 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞