[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
多謝你,好準 真心好勁!
岩岩fg搵到工,希望可以承你貴言繼續拼博,
係職場大展拳腳
時間都的確係可以幫到手.. 慢慢黎啦
BTW 見絲打你真係好重視果個朋友.. 可能都真係好可惜, 或者都係遺憾黎嘅..
見絲打都開始慢慢重回正軌, 都鄧你開心
不過如果發現真係擔心得太多, 都記得要搵人傾下呀!!
巴打, 咁都幾好, 宜家個方向都幾清晰
咁巴打都幾嚮往自由? 好似好多時都想向外走

不過自己承擔咁多打會唔會好辛苦呀
都要留意下, 如果太辛苦, 有時都可以搵人幫下手架
有時諗得太多反而令自己有唔少壓力
唔知身邊有無啲可以信得過依靠嘅人呢?
就算自己唔講.. 有時身邊嘅人FEEL到, 可能仲擔心
雖然有時講左都未必幫到手, 但至少有多個人同你分擔嘛

靈性 茂盛 天然
係發生咗D事定慢慢就冇搵大家? 你形容得佢係soulmate,以前應該好親近好了解大家

漂亮,生機,細小
果D都算係架
如果唔敢掂唔敢提返起嘅回憶, 應該不時都會影響下你
或者可以試下搵你信得過嘅人傾下?
不過我諗絲打你自己ready好再傾又會好啲..
或者PM我地傾下都得架
https://t.me/caritasinfinityteens
有時見到身邊啲朋友好似好有方向目標, 都會諗下自己做乜野
不過有時其實生活又唔洗話要好有意義, 平淡開心都唔錯呀
定絲打其實心中都有D野想發展下架?
可能都有啲矛盾架
不過2樣野都係可以平衝到嘅
好似雀仔咁, 大家各自飛去唔同地方探索, 但晚上返到雀巢大家一齊share開心唔開心咁

絲打呢排有D野困住左? 搞到你唔係好自在?
巴打係一個幾有上進心嘅人,但你唔會亂咁衝,傾向埋頭苦幹同循序漸進去達到自己嘅目標
所以,喺其他人眼中,你係一個幾安定穩重嘅人,但唔知呢個形象會唔會令你較少同人分享自己內心嘅感受? 似乎以前有D事情仍然纏繞緊你
絲打係一個幾鍾意思考嘅人,會有好多特別嘅想法但就差緊D動力去實現
同埋你重視同其他人嘅關係,希望可以同唔同人協調到,但有時會唔會覺得自己同其他人嘅標準唔同,難夾到時都幾影響自己情緒?
從絲打棵機睇到你對自己唔係好有信心,自我嘅能力感都比較低,有陣時有D諗法但又覺得自己好難達成咁
而且個人都唔係太有安全感,會比較執著一啲細微嘅事物。
似乎過去都有D負面嘅事影響左你對自己既信心,亦都阻礙你繼續向前?
睇嚟巴打都好多嘢煩惱緊,最近應該都幾心煩同焦慮呀係咪?
睇到巴打對自己都幾有期望,但應該都好少向人表達自己嘅諗法,比較壓抑自己嘅情緒,可能成日有種屈住屈住嘅心情。我都好佩服巴打即使你面對緊好多困難,仍然好努力咁想做到自己嘅目標,只係有時都會做到心很累。 咁落去都幾擔心巴打會辛苦呀,唔介意嘅話可以pm我詳細傾傾

Whatsapp : 9377 3666
Telegram : http://t.me/caritasinfinityteens
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞