[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
樹 開心 靜
簡單,靚,茂盛

舒適 幸福 清爽
想玩呢個好耐 thanks ching
巴打俾人嘅印象都幾理性,但同一時間似乎都積壓咗好多情緒令你呢排有D亂
呢D情緒會唔會係因為覺得自己能力不足,做唔到想做嘅嘢?
表面上你係一個幾平靜嘅人,但有時會執著某D事,可能甚至會諗得好極端? 咁樣會唔會令自己需要多D時間先平復到去適應新環境
但似乎好多時你都有能力刻服到,達到自己set嘅目標
睇嚟巴打係一個幾積極嘅人,好多時唔會講一套做一套
唔知係咪因為你經歷過嘅嘢令你有呢個諗法? 過去有D幾重要嘅經歷似乎仍然影響緊你
巴打係一個會展望將來嘅人,好多時都有信心向自己目標進發
不過有時或者都可以停一停、照顧吓自己先,因為係咁向前衝可能都會令你承受唔少壓力?
你似乎幾清楚咩係對自己最重要,亦會集中精力做好佢哋
同時都想自己嘅努力被肯定,令你更有動力同安全感再行前多D,但唔知咁樣嘅生活會唔會令你都有D攰?

穩健 翠綠 壯大
有個方向都好重要 然後再整理吓有咩會阻到或幫到自己向呢個方向進發
Er......但係我冇乜目標喎

涼風 舒服 變幻

唔想加色
束縛 孤寂 灰暗
[url][/url]
絲打份人似乎都樂觀d,但我諗生活上面對既困難唔多唔少都令你有點壓力,而且你又唔太識點同人表達自己既情緒,成日收收埋埋既話會好辛苦呀
你份人都隨心一D,而且最近好似好多野想做,咁有冇實際既計劃呀?
同埋感覺你好似同身邊既人或者事有D問題出左...?
睇得出絲打有好多目標同願望,不過小心有時太多目標會搞到自己太大既壓力呀
同埋感覺你對生活都比較欠缺安全感,有時會好想依賴身邊既人
巴打係咪對生活冇咩方向,唔係好知前路點行,所以有D擔心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞