[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
絲打 試下畫之前搵個靜靜地, 你又覺得舒服嘅地方坐下先
飲啖茶 深呼吸幾下 放底個袋呀
可以既咪聽下舒服嘅歌先
覺得個人relax d 就可以畫架啦
樹又無咩特定嘅樣 ~ 又無話靚唔靚
隨心畫就得架啦, 無壓力先係最緊要!!!
都準喎 點睇到嫁!!
只會同最close既朋友分享多
正常平時都幾內向
唔開心時會特別依賴啦
哈哈

簡單 實幹 平和
痴線!!! 會唔會太準
係啊其實好多時候有好多壓力真係好希望身邊可以有個人可以卑我分享下感受
希望我早日可以搵到個個人啦!!!
多謝巴打
好準由細到大都好自卑,覺得自己做咩都唔掂。遇到咩挫折都好,都唔敢同人講包括另一半,就算唔開心到仆街都只係會用好冇所謂嘅態度去應付其他人嘅關心,因為好怕人地覺得我好冇用
OMG 好準!!!最近真係有好多目標想完成,但又真係亂到唔知自己可以點安排,多謝你提供嘅建議啊😭😭
都準喎⋯⋯我成日都會諗如果我點點點做,人地會唔會覺得我點點點

安寧
悠長
虔誠
唔該巴打 近排工作上都真係有啲攰 有好多野要適應
巴打份人都好簡單, 都好從一而忠, 向住一個方向進發
不過唔知最近係咪遇到啲唔如意嘅事,令你覺得好多野都力不從心
感覺巴打你好需要身邊嘅人支持,有咩不妨講黎聽下
感覺巴打係個鐘意簡單生活嘅人,都渴望自由自主,唔知宜家係咪有D限制左你呢?
絲打可能信心都麻麻,差咁D 勇氣咁
試下LOR, 話唔埋會有驚喜呢
絲打最近係咪都有好大壓力? 好多野諗, 好唔開心咁播...
絲打好似有時揹左好多野上身, 一直都放唔低咁
唔知係唔係D野好難講出口架呢? 壓力收收埋埋對自己都唔係幾好架, 有咩都可以試下同你信得過嘅人傾下, 或者同我地傾下呀
絲打呢幅畫好靚好有心機呀,睇得出你對而家嘅生活幾滿意,唔知係咪因為身邊嘅人都好支持你呢?
絲打都算係嚮往自由, 好多諗頭添!!
雖然過去有D唔開心既事發生左? 可能果樣野對你仲有D影響播..
呢幅畫好靚呀,絲打身邊係咪都有D信得過嘅朋友好support你架?
不過有時自己就比較多野諗,唔覺唔覺就搞到自己好緊張咁,亦有時難D做決定咁
絲打睇嚟過往可能有過唔開心嘅事?
但係你依然堅持向住目標一步一步出發,對未來黎講都算係比較正面
不過絲打同時都希望係追求目標遇到迷惘時,有人可以身邊支持下同你打氣。

絲打不如分享下你嘅目標等我哋同你加油下啊!
2樣都有架
聽講 唔同時期嘅自己畫嘅樹都有唔同
BTW 巴打呢排就係同朋友間有D事發生左?
睇得出絲打平時算係易緊張既人黎
你似乎要承擔住好多野咁,甚至有時可能會令自己有d壓力?
同埋你都係一個幾需要安全感既人,對未來都幾有想像,亦希望自己有D成就。
不過你好多時都會自己收收埋埋,係咪有時都好著重人地既想法呢?
絲打你似乎揾到啲自己未來想行嘅目標播,但好似一直有d困難阻住你,令到自己都失去左信心?

同埋絲打你嘅安全感都好似麻麻地, 有時遇到啲唔太順心嘅事都會揀逃避下咁
不過唔知過去係咪發生過啲都幾深刻又唔開心嘅事, 影響到你呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞