[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
睇嚟絲打都幾多野煩惱,個人好似冇乜安全感,成日都會左諗右諗都諗唔掂,有時可能都會鑽左牛角尖,要D 時間去整理下自己想點。

絲打應該人際關係都唔錯,但可能真係可以同到你分憂既人就唔係太多,都擔心絲打你頂唔頂得住架?
睇嚟絲打最近生活都幾舒適,同好似冇乜煩惱咁喎
感覺絲打都係嚮往自由自在嘅生活
不過好似家人對你都有幾大影響
同埋絲打個自信心都係麻麻地,雖然好想自在生活,但同時又好想有人陪住你,讓你好好依靠
感覺巴打最近有好多野要承擔住喎,過去都經歷左好多野
似乎過去都好似有d唔開心嘅情緒同感受抑壓住
雖然果D 經歷令到你硬淨左,但似乎有D 野都仲未好好放得底,有時仲會令自己有d唔開心?
絲打你畫畫好靚喎! 好似D插畫咁呀 !
絲打你應該係個幾細心嘅人,即使好細微嘅事物你都會有一定既要求。睇到你應該好想得到別人嘅認同,所以你一直好努力好努力咁做! 有時可能都會收埋左一啲唔開心既回憶係自己的心入面,但絲打都應該係個幾有拼勁既人!
Keep住你個團火, 我相信當你做到你既目標,個股成功感就係你嘅推動力!
感覺巴打都好清楚自己想要D乜,目標同方向應該都簡單而明確嘅。
同時都睇到巴打做事應該都好嚮往自由,希望巴打可以繼續努力向你既目標勇往直前!!!
多謝你其實都幾準
有時會諗咁嘅生活好似太平淡 無乜意義
所以間唔中個人都會好灰
對呀
同ex分手兩個幾月,自己仲未係好放得低
有時仲會拎d回憶自我傷害一下
分手既起因係因為一個細我9年 本身關係係師生既女仔

我加下都唔係好知點同果個女仔講
因為作為一個老師我都想佢留意一下自己講既野會唔會傷害到人 即使係冇心都好
同埋想佢愈大會愈識得做人

基本上我都冇乜點怪佢 因為成件事我都做得好差 差唔多每一個位我都做最壞既選擇
咁都幾好
有時岩傾嘅朋友, 唔洗多, 一兩個都好夠
棵樹反映到一啲你嘅潛意識, 絲打棵樹狀態幾好, 就好似宜家嘅你咁
有無話係發生咩事呀
好似都幾影響日常常生活播?
唔介意嘅. 可以PM傾多少少架
https://t.me/caritasinfinityteens
絲打呢排好似都有唔少轉變WOR
不過有時變左都唔一定係壞事黎嘅..
不過絲打有時都可以比自己休息下, 等自己重整一下再打拼
感覺絲打呢排好似有少少亂咁播? 有需要時可以搵人傾下架
巴打真係好準又想自由又想依靠會唔會個人好矛盾
希望絲打可以早日搵到果個人啦
不過有時壓力大, 都要提自己休息下, 或者做啲自己鍾意嘅野呀
巴打慢慢黎
記得唔好迫得自己太緊呀
絲打對住自己信任嘅人, 都唔怕將自己唔開心一面比佢地同你分擔架
佢地可能都會feel到你D唔開心, 咁樣反而拎佢地更加擔心你
同埋長遠黎睇, 可能仲會阻住自己個發展添架
係咪有D轉變同新野?
希望慢慢會好D
呢排會唔會係生活上有啲轉變呀
又或者可以試下做啲自己喜歡嘅野, 幫自己加下油

好準我真係好嚮往自由 以前轉左工覺得冇舊工咁自由 好快resign左食回頭草 平時都好憎人管
我諗係我而家呢一刻好清楚想要乜 但唔多簡單 我想D野好簡單 但其實唔係
謝樓主
已謝 射樓主我紅巴
係大壓力姐頂得住嘅
冇返賜酒 可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞