[畫樹3] 心理測驗了解自己

611 回覆
19 Like 6 Dislike
絲打你都算係幾有方向喎
但會唔會有時都唔係太肯定自己,而成日都處於好猶豫既mode呢?

唔知過去好似有D唔係幾開心既事發生左,慢慢令到自己唔覺意諗左好多野?
似乎絲打平時都好堅強同有主見,應該對自己相當有要求。
但係似乎同時要兼顧好多吾同嘅嘢又好怕失去,所以有時都會令自己幾大壓力

不如試下放鬆下自己比自己休息多啲,個人會精神啲架!!!
睇黎巴打係一個好可靠嘅人平時應該會有唔少人揾你幫手 人緣仲好似都唔錯添
不過似乎有啲吾開心既經歷發生左喎,巴打好似仲耿耿於懷
不如試下同我地講多啲,睇下幫唔幫到你?
似乎巴打都有一個好明確嘅目標喎
不過係完成目標嘅過程中係唔係發生咗啲嘢,導致個人有啲情緒同好亂呢?
睇完巴打你棵樹,巴打似乎好似對自己既信心或者價值都唔係好高,無咩自信咁
但同時你都係一個好簡單既人黎,只要有朋友或者家人去關心、陪下自己就夠
唔知近排係咪有D唔開心事發生左,令你心情麻麻?
感覺巴打係個唔鐘意執着係啲細節位上面,嚮往簡單同穩定生活嘅人,個人都係理性少少
雖然係咁,但你對好多野都有自己一套嘅諗法,我諗巴打對於自己嘅將來都有一定嘅打算,雖然生活平淡但你都樂於享受
感覺絲打係個好需要安全感嘅人,平時生活都習慣咗自己一個,雖然表面睇落無野,但好似無咩朋友明白你內心諗法,成長過程都好多零零碎碎嘅唔開心,但都自己收埋係心
介唔介意講下最近係咪有啲野煩住你呀?
係有啲野發生
但果啲野我係幫唔到手
就算提出意見都唔大會影響到佢點決定
情緒都好亂 唔知應該點先平靜到
無咩自信係真,不過冇咩特別唔開心事,可能份人平時都灰

回憶 後來 我們

識笑 識郁 假野
等睇分析

多葉 穩固 平靜
感謝巴打
sorry 原來一定要形容詞
崩壞 蜕變 丑陋
thx 巴打
可靠就唔係好知係咪😂😂但的確都有朋友會搵自己幫手
生意上唔係幾順利,所以係有啲唔開心無乜自信
無錯!我係獨居,乜都係自己搞掂,所以要堅強
同埋個人好需要安全感,樣樣都要好穩陣
諗過度過先做,變左無野搵野黎煩
俾自己好大壓力,亦都好無動力
拖延症真係好普遍
有時將D野排下先後 可能會輕鬆啲
不過過左最PEAK果個時間, 可能又會好啲嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞