[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
從來冇諗過住hall
屋企自己一個不知幾爽

屋企間房遠router收得仲衰過hall wifi
翻學又要成粒鐘
住過hall真係翻唔到轉頭
利申return唔到
從來冇諗過住hall
屋企自己一個不知幾爽

翻學又要成粒鐘
利申return唔到

係aab上堂係十五分鐘前起身同兩個鐘前起身既分別
從來冇諗過住hall
屋企自己一個不知幾爽

翻學又要成粒鐘
利申return唔到

仲有天地堂都可以有個地方瞓同hea
我住得近唔夠分reg hall但又覺得yr 4先黎住好似好on9咁
從來冇諗過住hall
屋企自己一個不知幾爽

翻學又要成粒鐘
利申return唔到

仲有天地堂都可以有個地方瞓同hea
我住得近唔夠分reg hall但又覺得yr 4先黎住好似好on9咁

最on9係final year 先住 想要hall life一定越低年級就去住
新hell can一般
不過不失
希望佢開sem會好啲
新hell can一般
不過不失
希望佢開sem會好啲

燒味依家有燒肉加返分
新hell can一般
不過不失
希望佢開sem會好啲

燒味依家有燒肉加返分

還我美心大家樂米線

AAB轉手真係俾人屌到上天
考IELTS language centre 有無資助
新hell can一般
不過不失
希望佢開sem會好啲

燒味依家有燒肉加返分

還我美心大家樂米線

AAB轉手真係俾人屌到上天

貴到痴線,份量又少,仲要冇得揀
有無下年yr2中文系GE巴絲打😅
希望今年多啲靚女入bu

留名睇個個出哂POOL
如果入到的話想趁第一年直接住堆hall佢 想問吓周hall係咪真係啲人講到咁撚摺 同堆宋hall如果有玩運動但係唔係好勁又會點 聽講成個hall好sporty
如果入到的話想趁第一年直接住堆hall佢 想問吓周hall係咪真係啲人講到咁撚摺 同堆宋hall如果有玩運動但係唔係好勁又會點 聽講成個hall好sporty

一心要住北座咁喎

一心要住北座咁喎

聽講南座好撚yo 雖然自己唔算摺 中學都有玩社果啲但係驚太chur 所以先入嚟問吓 出面個post太多意見

冷我玩門運動住宋都玩得好開心
仲有得跟perm仔學嘢
FM HERE hi
有冇bba同學
有冇bba同學

bba 同學仔
歡迎fm
入咗commu 想問吓個upload學生相係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞