[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
想知去過semester exchange有無得再去summer exchange
Summer Exchange 去日本最少要幾多gpa
如果唔見左圖書館借既書要罰幾錢
其實宋唔係咁sporty,只係有多d人會運動姐
咪一樣又煙又酒
今年仲要grad哂d傳統運動撚
說穿了都係睇個層邊個係hall tu
但真心跪求perm撚唔好再reg宋
好想宋呵擺脫呢個形象,最好輸撚埋得個三場嘅Interhall
至於狗公,我敢大膽講句三呵都有狗公!
周呵就真係少比人話狗公嘅

憎宋就憎宋啦兜咁大個圈黎講

試下數十個食嘅人俾我睇

數五個當你贏

其實宋都幾慘,成日比另外3個HALL恰
interhall單野另外三Hall點都係同酸字離唔開,但宋太多運動員令到個Hall有好勝既風氣亦都係事實黎

認真咩 圍威喂食煙南座大把喎
完sem前借左幾本書,上網一check原來9月30先到期 隔咁耐,搞到我勁驚整唔見啲書
其實宋唔係咁sporty,只係有多d人會運動姐
咪一樣又煙又酒
今年仲要grad哂d傳統運動撚
說穿了都係睇個層邊個係hall tu
但真心跪求perm撚唔好再reg宋
好想宋呵擺脫呢個形象,最好輸撚埋得個三場嘅Interhall
至於狗公,我敢大膽講句三呵都有狗公!
周呵就真係少比人話狗公嘅

憎宋就憎宋啦兜咁大個圈黎講

試下數十個食嘅人俾我睇

數五個當你贏

其實宋都幾慘,成日比另外3個HALL恰
interhall單野另外三Hall點都係同酸字離唔開,但宋太多運動員令到個Hall有好勝既風氣亦都係事實黎

認真咩 圍威喂食煙南座大把喎

完sem前借左幾本書,上網一check原來9月30先到期 隔咁耐,搞到我勁驚整唔見啲書

一借借成半年
之前住hall堆咗十幾本
勁驚唔見一兩半

一借借成半年
之前住hall堆咗十幾本
勁驚唔見一兩半
得返幾日放榜
希望直入BU BA

有咩好
利申 BA Tran

>2.5
Summer sem exchange唔睇gpa

>2.5

咁睇咩?
有錢就得?
有冇人下年sem2 去加拿大?
到依家仲係一個同路人都無 想搵人分享下經驗又無
想問下中醫嘅同學讀成點
師資or 風氣如何

>2.5

咁睇咩?
有錢就得?

抽籤
有冇人知點樣repeat
之前去bucme搵student helper
頭先五點幾social work打黎叫我星期三briefing
但佢話會由48蚊一個鐘變80蚊一份問卷
好驚佢電話就要你打 到時問卷又做唔到 乜鳩都冇
Eng soc是咪斷左莊
頭先五點幾social work打黎叫我星期三briefing

我問過佢話嗰邊同事會約咗家訪先叫人上去但係做做下先話唔做就食白果尋晚打嚟搵我條友係大陸女人

我問過佢話嗰邊同事會約咗家訪先叫人上去但係做做下先話唔做就食白果尋晚打嚟搵我條友係大陸女人

打俾我個個都係大陸女人
就係好懷疑係咪要我地幫佢做免費勞工

打俾我個個都係大陸女人

我一聽到佢把聲已經覺得份工伏伏地仲考慮緊做唔做

打俾我個個都係大陸女人

我一聽到佢把聲已經覺得份工伏伏地仲考慮緊做唔做

出面好多又遠又冇40蚊一個鐘 再唔係俾班中學雞頂爛市 搵唔到工唯有做住先
留名
想問下咁多位浸大既同學關於轉系既問題 今年dse雞 想讀ba但應該唔夠分 所以想入社會科學再轉ba 請問轉系要有咩條件??同埋會唔會好難??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞