[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
Tran 去bu business gpa要幾多?
收到風話ps同pe下年開始唔計credit係咪真?

屌呢d閪科一早應該唔計啦

真?
利申: summer sem take左ps
收到風話ps同pe下年開始唔計credit係咪真?

屌呢d閪科一早應該唔計啦

真?
利申: summer sem take左ps

Same
知唔知幾時會有下個sem既course ttb睇
想知yr3新生有咩要注意
暑sem ps 9點上
暑sem ps 9點上

唔係2pm?
Ps b+ 雖然好重workload 但讀得好開心
暑sem ps 9點上

唔係2pm?

我果個9 am 出左ttb
暑sem ps 9點上

唔係2pm?

暑SEM PS 應該係JANICE 教
無伏
暑sem ps 9點上

唔係2pm?

暑SEM PS 應該係JANICE 教
無伏

9am 2pm 都係佢? 佢有咩好?
summer sem係咪已經冇得報? hall幾時有得報? 有咩ocamp推薦?
summer sem係咪已經冇得報? hall幾時有得報? 有咩ocamp推薦?

hall 好似8月報
ocamp就HALL O+ major O 啦
點解PERM淨係收港隊
點解PERM淨係收港隊

有d都唔係既
點解PERM淨係收港隊

有d都唔係既

依家係咪改左有咩精英運動員計劃會收港隊入perm

佢地班MK去度邊都好大聲講野

雖然PERMers真係講嘢會大聲d 但好多都好nice唔mk
btw精英運動員唔一定係港隊
點解PERM淨係收港隊

有d都唔係既

雖然PERMers真係講嘢會大聲d 但好多都好nice唔mk

同埋聽講佢地係另一條隊入 唔關non jupas / jupas事
點解PERM淨係收港隊

有d都唔係既

同埋聽講佢地係另一條隊入 唔關non jupas / jupas事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞