[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
想問中研果個清華summer tour有冇伏?
同埋係咪一定要去?
想問下大家點睇bu science?因為今日收到nonju yr1 offer,但係見其他人都話bu science差
想問下大家點睇bu science?因為今日收到nonju yr1 offer,但係見其他人都話bu science差

無得揀先揀bu sci

有冇其他offer

我讀緊hkcc health studies yr1,gpa得3.3,見今年yr2升nursing啲人個gpa都3.5up,驚自己出年會meet唔到要求,自己又對science有興趣,耐何得bu有offer,所以猶豫緊

有冇其他offer

我讀緊hkcc health studies yr1,gpa得3.3,見今年yr2升nursing啲人個gpa都3.5up,驚自己出年會meet唔到要求,自己又對science有興趣,耐何得bu有offer,所以猶豫緊

聽人講入BSc broad admission唔可以gpa 太高

GPA3.3差唔多啦
bu science收開呢個range既分
想問中研果個清華summer tour有冇伏?
同埋係咪一定要去?

有冇中研人啊?

有冇其他offer

聽人講入BSc broad admission唔可以gpa 太高

GPA3.3差唔多啦
bu science收開呢個range既分

可以唔要year one admission offer 等下年la

不過我就係驚到時yr2我會無offer諗返依家會心痛
有無讀緊CPW嘅巴絲?
想知workload 考試 讀得開唔開心

利申:六月揀major

聽講冇乜考試
平時chur唔chur就唔知
有無讀緊CPW嘅巴絲?

聽講冇乜考試

識一個yr3讀cpw個女仔
好文青好斯文
又識好多文學嘢

聽聞cpw成日都唔洗考試
但係寫好多文

有冇其他offer

屌你 自己睇餸食飯啦
如果冇 你又嫌 想點姐
問就問specific d啦
間間u pure sci 出來都出屎嫁啦

有冇其他offer

屌你 自己睇餸食飯啦
如果冇 你又嫌 想點姐
間間u pure sci 出來都食屎嫁啦
有無讀緊CPW嘅巴絲?

聽講冇乜考試

好文青好斯文
又識好多文學嘢

但係寫好多文

點解唔揀英文

CPW career path 係點??

前路由我創啦

有冇其他offer

屌你 自己睇餸食飯啦
如果冇 你又嫌 想點姐
間間u pure sci 出來都食屎嫁啦

bu都叫有科cs比你做it狗嘅
不過我未入黎之前都對sci有興趣架,點之入到大學完全唔想讀,真係好彩仲有科cs
有無讀緊CPW嘅巴絲?

聽講冇乜考試

好文青好斯文
又識好多文學嘢

但係寫好多文

點解唔揀英文

CPW career path 係點??

前路由我創啦

出來做野基本上唔關cpw本科既教學內容事咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞