[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

聽講冇乜考試
平時chur唔chur就唔知

識一個yr3讀cpw個女仔
好文青好斯文
又識好多文學嘢

聽聞cpw成日都唔洗考試
但係寫好多文

點解唔揀英文

CPW career path 係點??

前路由我創啦

出來做野基本上唔關cpw本科既教學內容事咁囉

咁讀黎真係為性趣

文院是咪唔可以講粗口
Btw今年好似幾多人想入cpw 有冇人想入reli?

揀唔到major咪入reli
唔該曬2位巴打解答我問題
Hall results 個到pending,交哂資料成個幾月都冇消息,係咪都係失敗居多?
Hall results 個到pending,交哂資料成個幾月都冇消息,係咪都係失敗居多?

yes

我都係咁樣 因為我而家唔係同父母住,咁如果學校死都唔信,係咪都係照計返我原本同父母住既地址?

yes

我都係咁樣 因為我而家唔係同父母住,咁如果學校死都唔信,係咪都係照計返我原本同父母住既地址?

但係唔係話一定有得住咩 如果未住過

未住過有30分補底
唔係一定有得住

yes

但係唔係話一定有得住咩 如果未住過

未住過有30分補底
唔係一定有得住

咁即係學校會自動計返我入學個陣個地址?

點解唔揀英文

CPW career path 係點??

前路由我創啦

咁讀黎真係為性趣

文院是咪唔可以講粗口

點解唔可講粗口

好慘 reli好似成日都狗也不屌咁
Btw, humn 聽講係咪幾輕鬆

咁讀黎真係為性趣

文院是咪唔可以講粗口

點解唔可講粗口

好慘 reli好似成日都狗也不屌咁
Btw, humn 聽講係咪幾輕鬆

唔排除有人鐘意哲學
還掂個個major都係乞食
跟興趣啦
等放GPA嘅日子真係好漫長
放ps書,有興趣可以搵我

係咪一定要買

係咪一定要買

個個lecturer 都唔同,今個sem我跟Jessie ,佢就建議我地買。我覺得本書對d test都幾有幫助,因為佢notes唔太詳細。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞