[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

有冇沙sir fb

https://m.facebook.com/profile.php?id=643923570

https://www.instagram.com/sayungsan/[/quo佢身形掂嘅 但樣就

佢今年grad 仲諗住係bu撞到佢食女

上年楊hall有個hall tutor好正
大波又長腿
可唔可以詳細少少介紹下四個hall
下年nonju入,唔知揀咩hall好

楊warm
周摺
宋sport
蔡yo

簡單而詳細
楊蔡南座 周宋北座

楊warm
周摺
宋sport
蔡yo

簡單而詳細
楊蔡南座 周宋北座

紅呵都係多大眾樣姐

個人覺得 紅呵有樣睇
Hall cult真係睇你點睇 係呵玩得開唔開心 同人相處點樣之餘此類

當然個呵本身chur唔chur都幾大影響 自問性格唔啱南座 但係又唔會太摺 結果揀咗宋 一開始相處唔錯又夾到自己 之後就慢慢鐘意咗呢個地方 好想return玩多年但係好多原因唔可以咁做

楊warm
周摺
宋sport
蔡yo

簡單而詳細
楊蔡南座 周宋北座

紅呵都係多大眾樣姐

個人覺得 紅呵有樣睇

紅呵=7
Hall cult真係睇你點睇 係呵玩得開唔開心 同人相處點樣之餘此類

當然個呵本身chur唔chur都幾大影響 自問性格唔啱南座 但係又唔會太摺 結果揀咗宋 一開始相處唔錯又夾到自己 之後就慢慢鐘意咗呢個地方 好想return玩多年但係好多原因唔可以咁做

想return 都唔係易
個分高到

個分高到

今年好似男係62定63分
Yang & Cai = MK
Zhou = 毒
Soong = 多狗公
Zhou = 毒
Soong = 多狗公

Soong = 多狗公
Zhou = 毒
Soong = 多狗公

Soong = 多狗公

班狗公多數覺得自己特別Charm
真係個個以為自己鐵漢柔情勝過黎明

個分高到

今年好似男係62定63分

唯有等sem2番去
Zhou = 毒
Soong = 多狗公

Soong = 多狗公

上面個沙sir 宋hall

雖然對佢無咩好感 但係見巴打你狙擊沙sir到咁不遺餘力都想問下佢係咪食咗你條女
Zhou = 毒
Soong = 多狗公

Soong = 多狗公

上面個沙sir 宋hall

雖然對佢無咩好感 但係見巴打你狙擊沙sir到咁不遺餘力都想問下佢係咪食咗你條女

呢位巴打個個都狙擊
入translate最低cgpa要幾多

3.2穩

得3.03係咪唔洗諗

我2.9入
入translate最低cgpa要幾多

3.2穩

得3.03係咪唔洗諗

我2.9入

係咪呀

楊威都唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞