[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有無讀緊CPW嘅巴絲?
想知workload 考試 讀得開唔開心

利申:六月揀major

聽講冇乜考試
平時chur唔chur就唔知

識一個yr3讀cpw個女仔
好文青好斯文
又識好多文學嘢

聽聞cpw成日都唔洗考試
但係寫好多文

點解唔揀英文

CPW career path 係點??

前路由我創啦

出來做野基本上唔關cpw本科既教學內容事咁囉

咁讀黎真係為性趣

唔知今年邊個major多人揀呢

聽講冇乜考試
平時chur唔chur就唔知

識一個yr3讀cpw個女仔
好文青好斯文
又識好多文學嘢

聽聞cpw成日都唔洗考試
但係寫好多文

點解唔揀英文

前路由我創啦

咁讀黎真係為性趣

中文啦

點解唔揀英文

前路由我創啦

咁讀黎真係為性趣

中文啦
體育係咪真係好多mk

聽人講個沙sir 係扑野王黎

Perm唔算多mk 但係成班人的確會有d嘈

咁讀黎真係為性趣

中文啦
體育係咪真係好多mk

一完sem,d同學仔去哂旅行,得返我一個毒留香港
一完sem,d同學仔去哂旅行,得返我一個毒留香港

做下pt草幾少少錢都飛返轉囉

中文啦
體育係咪真係好多mk

沙sir係真扑野王

有冇details 佢真人係咪得一七中左右仲話教書幾年後上報衰十一

係17x
不過好似想考pc

驚見中學呀sir
報左summer program但老細話要早啲開檔做honpro
唯有遲啲做
平時已經冇人
而家仲要完埋sem,得返我呢個小毒毒上黎頂著
有冇人試過轉地址住hall 結果點
hall waiting list作咩理由先有機會住到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞