[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
如果23號個u life workshop去唔到會點

8月啲orientation 活動嚟

好似係上網做翻啲嘢就得 好似係report?
唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

orientation係難啲識人
玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

我個學系好似無ocamp
都唔知有咩機會見到同學

唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9
想問下BU有無咩禁忌?
倒如中大果舊石中間唔好行,唔好行city as1中間度門,否則grad唔到果d

唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

冇撚用架
唔去仲好 寫篇嘢有幾難
想問下BU有無咩禁忌?
倒如中大果舊石中間唔好行,唔好行city as1中間度門,否則grad唔到果d

有啊 遲啲ocamp會有爸媽話你知

唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去體驗下 包伏到你出唔到聲
想問下BU有無咩禁忌?

毒撚唔想去ocamp
想問下BU有無咩禁忌?

毒撚唔想去ocamp

咁就冇禁忌

唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了
識埋堆轉個頭就唔記得咩名嘅人
想問下BU有無咩禁忌?

毒撚唔想去ocamp

咁就冇禁忌

不要在hell can裏吃蟲

唔做會瀨嘢

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了

同自己系既人一齊玩遊戲
每組會有個師兄/師姐做peer mentor帶住
例伸做過19peer mentor

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了

同自己系既人一齊玩遊戲

咁即係唔去唔得 唔該巴打

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了

同自己系既人一齊玩遊戲

去完都唔會識到人又悶到仆街
我開sem冇耐連見到groupmate都唔認得

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了

同自己系既人一齊玩遊戲

我諗啲game應該都係學校諗
到時全組人尷尷尬尬

好似係補交作文嗰啲
好驚唔去識唔到人

去左都唔會識到人

玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了

同自己系既人一齊玩遊戲

去都未必識到同學
未必同一個section上堂
到時上堂再識人仲好啦

有幾on9

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了

同自己系既人一齊玩遊戲

我諗啲game應該都係學校諗
到時全組人尷尷尬尬

係 啲game勁kam......
好心學校就參考下ocamp啲game/問下啲莊員有咩game
有冇Sci fac巴打?
想知如果想入cs major大概要幾多gpa

meet到最低要求就得,今年都唔爆人

睇運啦 唔多人揀咪低gpa都入到lor

正常黎講過2.5就乜都入到
不過最重要睇你cs個grade

好似年年收生要求都唔同
留意開學前有個專係sci fac 既talk定orientation day咁既野 裡面有講睇gpa先定grade先
有冇Sci fac巴打?
想知如果想入cs major大概要幾多gpa

meet到最低要求就得,今年都唔爆人

睇運啦 唔多人揀咪低gpa都入到lor

正常黎講過2.5就乜都入到
不過最重要睇你cs個grade

好似年年收生要求都唔同
留意開學前有個專係sci fac 既talk定orientation day咁既野 裡面有講睇gpa先定grade先

今年c range都入到,下年再改課程,應該會越黎越少人讀
Band A報曬浸大 會否悔終生

其實我是來問嘢的 想問吓ocamp其實有分邊幾種 上網睇到暈暈地 如果有幸入到的話reg day果日應該帶幾錢去?

唔係妖魔化reg day
但錢真係唔洗帶多,500左右就好

去到行I Soc(興趣學會)個陣好似去咗地產佬爭客現場咁,如果唔想報就明確堅決拒絕啦。

唔少feedback係個下俾人氹到就俾錢,事後自己其實都冇興趣,冇玩過,哂咗錢。

btw 擺哂bu即係都深思熟慮入黎讀文科啦?加油啦
想問下,BU體育堂,普通話個D係咪仲係必修?

Pe要讀2個 必修
普通話係grad requirement 可以reg non cred/ 新開個個test/ credit pth

本身BU有科我係好想入,已經收左我,不過睇到佢咁多唔等洗既科要迫我讀,搞到我都唔想入。

唉,所以要三思呀同學,有得走好走啦
Band A報曬浸大 會否悔終生

其實我是來問嘢的 想問吓ocamp其實有分邊幾種 上網睇到暈暈地 如果有幸入到的話reg day果日應該帶幾錢去?

唔係妖魔化reg day
但錢真係唔洗帶多,500左右就好

去到行I Soc(興趣學會)個陣好似去咗地產佬爭客現場咁,如果唔想報就明確堅決拒絕啦。

唔少feedback係個下俾人氹到就俾錢,事後自己其實都冇興趣,冇玩過,哂咗錢。

btw 擺哂bu即係都深思熟慮入黎讀文科啦?加油啦

i soc呢 遲d開左學都可以再報架 所以可以再諗下先都得
500$ 自己個系都唔夠比啦
想問下BU有無咩禁忌?

毒撚唔想去ocamp

咁就冇禁忌

不要在hell can裏吃蟲

Hell can 執左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞