[HKBU] 浸大討論區(3)嘩竟然開到3

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
新aab好垃圾
想問下BU有無咩禁忌?
倒如中大果舊石中間唔好行,唔好行city as1中間度門,否則grad唔到果d

有啊 遲啲ocamp會有爸媽話你知

毒撚唔想去ocamp

咁就冇禁忌

不要在hell can裏吃蟲

Hell can 執左啦

聽講新hall can好食過新aab can
想問下BU有無咩禁忌?
倒如中大果舊石中間唔好行,唔好行city as1中間度門,否則grad唔到果d

毒撚唔想去ocamp

咁就冇禁忌

秦國野
想問下BU有無咩禁忌?

毒撚唔想去ocamp

咁就冇禁忌

秦國野

唔清楚 聽su啲人話好食啲 遲啲試下咪知
話說舊校中東can新開嗰陣夠大排長龍啦
之後咪又係入翻曬舊can食
新屎坑三日香。。。劣根性改不了

去左都唔會識到人

orientation係難啲識人
玩埋啲on9 game
玩到個個都o撚曬嘴

有幾on9

去體驗下 包伏到你出唔到聲

去到係random分組
定係 跟返同系咁

唔係同同學嘅就不了
識埋堆轉個頭就唔記得咩名嘅人

同自己系既人一齊玩遊戲
每組會有個師兄/師姐做peer mentor帶住
例伸做過19peer mentor

咁即係唔去唔得 唔該巴打

去完都唔會識到人又悶到仆街
我開sem冇耐連見到groupmate都唔認得

我都係
o day完左已經冇再聯絡
某啲組員都係之後上堂先熟啲
呢到歡唔歡迎film academy 啲Hd仔
新生入黎留名
我想問asso 入黎yr3 仲有冇4年1宿?
想final year 果年先住hall
Nonju year3嘅幾時會知timetable
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

Final year住hall把鬼咩 要住就學業壓力低啲嗰年住
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

4年1宿都係用得1年姐,洗唔洗咁惡死
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

Final year住hall把鬼咩 要住就學業壓力低啲嗰年住

final year想fyp唔洗咁辛苦來來回回
想問知唔知今年ocamp時間表or有冇今年商學院嘅莊嘅fb page我揾左好耐都揾唔到
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

我final year先reg
幾後悔唔係year3嗰陣reg
想問知唔知今年ocamp時間表or有冇今年商學院嘅莊嘅fb page我揾左好耐都揾唔到

聽聞係16-18

唉唔係星期六日要連請幾日假

聽聞係16-18

唉唔係星期六日要連請幾日假

16號晏晝bba都有迎新活動 去完迎新直接入camp勁方便
新生入黎留名

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

點解後悔?

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

點解後悔?

呵挑 呵莊 return呢d全部做唔到
我覺得有得retrun嘅hall life先算完整

住得遠就reg埋啦
有得博return

長沙灣

讓返啲宿位出嚟啦

點解後悔?

呵挑 呵莊 return呢d全部做唔到
我覺得有得retrun嘅hall life先算完整

其實住得近係咪一定冇得return?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞