[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
各位點睇 iPhone SE 後續能力?
想買俾娘親用

老母就買plus啦
SE咁細點睇
除非佢嫌plus貴
有budget就點都買plus
有無人放se32or 64
升左10.3.1後悔到仆街
好想降返落9.3.5
係咪冇得整架啦
就算出去搵人整都想降級
依家邊到仲有64GB賣
升左10.3.1後悔到仆街
好想降返落9.3.5
係咪冇得整架啦
就算出去搵人整都想降級

Same
依家邊到仲有64GB賣

同問
依家邊到仲有64GB賣

同問

同問 行過幾間,都冇64gb了
第一次用iphone
依家9.3.3
但佢自己down緊 10.3.1 要斷上網先暫停
點樣可以唔update?
依家邊到仲有64GB賣

同問

同問 行過幾間,都冇64gb了

喂信岩岩仲有部rose gold同gold
買左部黎用
第一次用iphone
依家9.3.3
但佢自己down緊 10.3.1 要斷上網先暫停
點樣可以唔update?

你去Setting->general->manage storage->之後delete佢個update檔,佢就會有一排唔再問你。

前幾日突發個相機跌左落黎,有冇巴打有同樣情況
直接係locksreen開相機出現次數尤其多
iOS 10.3.1
境然百記灰128gb,只有海港城有1部

iOS 10.3.1

看看有沒有幫助
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=383&t=1245812
想出部32gb 唔打機夠唔夠用?

iOS 10.3.1

看看有沒有幫助
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=383&t=1245812

好似唔係呢個問題,不過都多謝巴打先
想出部32gb 唔打機夠唔夠用?

點會唔夠,我都係用緊32gb,3月尾買,宜家仲剩10gb,無問題
係咪重有人搵緊64gb ?
組個團如果夠10個同款我可以幫手訂

上網見到人放 想買部返工用 但又唔知佢個價有冇放高到
如果出SE size
18:9 茫 就好了

咁咪個茫仲細過4s
我有部銀Se 64gb 有保到九月 想放 不過得淨機 有無人會想要 機身有花
我有部銀Se 64gb 有保到九月 想放 不過得淨機 有無人會想要 機身有花

16gb se 放13xx~1500 得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞