[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
SE 10.3.1會唔會好過10.2
SE 10.3.1會唔會好過10.2

好過
用得多4吋 Mon真係幾辛苦 900蚊j左部魅族5.7吋pro 5雙修

覺得辛苦點解買se?

唔同apps用唔同電話 好似漫畫人 twitch youtube呢d 用se真係哭出來🙈

用呢d apps 拎住部5.7" 都細啦, 直上ipad 好過
有冇人部 se 10.3.1 個 status bar 會有個gps logo 永遠係度
想問下大家部SE用咩Bumper
10.0.2上唔上10.3.1好
近排發現鬧鐘唔識響 得震機
Youtube又唔識播野
重機之後先冇事

Se出街打msg一流
10.3 上得過
有冇人部 se 10.3.1 個 status bar 會有個gps logo 永遠係度

Setting -> Privacy -> Location Services -> OFF "Location Services"

Setting -> Privacy -> Location Services -> OFF "Location Services"

唔係係度熄左就無icon
10.0.2上唔上10.3.1好
近排發現鬧鐘唔識響 得震機
Youtube又唔識播野
重機之後先冇事

Se出街打msg一流

我之前都係咁
升完無事
我部se呢排唔知做咩會開app疾左係到,例如ig一打開乜都睇唔到卡係空白畫面,再想kill個app又會卡住左,要重開先無事
上完10.3.1 雖然快左但部機成日上下forum app 都發熱(依家上lihkg 都發緊熱),一熱d 電就去得快
我重行緊9.3.2 ,想問下升唔升好?因為已經開始睇唔到whatsapp 果d emoji
我重行緊9.3.2 ,想問下升唔升好?因為已經開始睇唔到whatsapp 果d emoji

睇下ios 10 preview 先
Eg music 改哂layout 你用唔慣就係咁先
食ram 食電
電量優先就死守9.3
有冇人部se一開相機個鏡頭就lag咗係到 要重新開先得
我想將手頭上部6S比屋企人之後買部SE
如果依家買部SE之後下年出新SE再買既話係咪好哂錢?

前提係真係有新se
9.3.5 長期有10.2.1嘅升級提升,升唔升好?

前提係真係有新se

諗諗下其實1部旗艦機差唔多等於2部SE價錢
下年如果買SE2既話就當自己買咗部旗艦機

前提係真係有新se

諗諗下其實1部旗艦機差唔多等於2部SE價錢
下年如果買SE2既話就當自己買咗部旗艦機

下年有se2會買
新機 128 gb 仲有黃mon 問題?
真核電
利申10.3.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞