[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
部se呢部用兩用就發熱,有時仲熱到辣手,好食電
可以點搞

是咪啱啱升?
要時間比佢index
過幾日買會唔會預載ios 11

愈早買
愈有機會仲係iOS 10
可以點搞

是咪啱啱升?
要時間比佢index

係用耐左都咁,10.3,已經Reset All Settings一次

SAME

有冇一年?

年半啦

去旅行掉爆部機claim保險

寒酸唔洗講出口
成個apple care+ 政策畀你地玩死哂

唔claim 買嚟做乜

保險係用黎claim意外所需嘅支出

買意外保險係咪會專登整傷自己?
可以點搞

是咪啱啱升?
要時間比佢index

係用耐左都咁,10.3,已經Reset All Settings一次

10.3.3 最近開始係咁

有冇一年?

年半啦

寒酸唔洗講出口

唔claim 買嚟做乜

以上面某巴打「唔claim 買嚟做乜」嘅concept

年半啦

寒酸唔洗講出口

唔claim 買嚟做乜

我買黎換電
因為兩年應該低過80%

寒酸唔洗講出口

唔claim 買嚟做乜

我買黎換電
因為兩年應該低過80%

但依家ac+個價錢已經貴到就黎可以買部SE

寒酸唔洗講出口

唔claim 買嚟做乜

我買黎換電
因為兩年應該低過80%

但依家ac+個價錢已經貴到就黎可以買部SE

接近1/4 價錢 (計埋AC + 本身就1/3 價錢)
請問SE建唔建議升

求link

R sim 11+ ??
卡貼叫咩名?
iOS 10.3.3 用唔用到

咩係卡貼。。。有冇link呀買機。。。

https://www.walmart.com/ip/Straight-Talk-Apple-iPhone-SE-32GB-Prepaid-Smartphone-Space-Gray/497984946

d評分麻麻 有d話係翻新 會唔會係外國先達 始終咁平 積木機都唔奇

最怕買返黎破解唔到,等於買磚

呢樣真 查下就知 美國iphone有好多供應商 卡貼邊種 唔知 對應破解既係邊個供應商 唔知 佢work可能咁岩撞手神得左 唔代表我地鳩買都得 所以話佢講D唔講D唔肯比個一條龍攻略人 我地鳩買就係搏大細 好危險

收到機用左個幾星期 , 當iPod touch 用一流
up左未各位 咩情況
up左未各位 咩情況

無問題喎
不過我覺得開咗「減少動態效果」會順啲
尋晚就升左,過場動畫太快
字體太粗(se 4吋 mon差d)
其他野仲摸緊

求link

R sim 11+ ??
卡貼叫咩名?
iOS 10.3.3 用唔用到

咩係卡貼。。。有冇link呀買機。。。

https://www.walmart.com/ip/Straight-Talk-Apple-iPhone-SE-32GB-Prepaid-Smartphone-Space-Gray/497984946

d評分麻麻 有d話係翻新 會唔會係外國先達 始終咁平 積木機都唔奇

最怕買返黎破解唔到,等於買磚

呢樣真 查下就知 美國iphone有好多供應商 卡貼邊種 唔知 對應破解既係邊個供應商 唔知 佢work可能咁岩撞手神得左 唔代表我地鳩買都得 所以話佢講D唔講D唔肯比個一條龍攻略人 我地鳩買就係搏大細 好危險

收到機用左個幾星期 , 當iPod touch 用一流

呢度話Straight Talk Prepaid機unlock唔到
加rsim卡貼就用到3G/4G
https://slickdeals.net/f/10476100-straight-talk-apple-iphone-se-32gb-prepaid-smartphone-space-gray-rose-gold-for-129-00?page=3
經iTunes升
變撚咗磚
坐等包膠
有無白老鼠
itunes 升定ota 好
尋晚就升左,過場動畫太快
字體太粗(se 4吋 mon差d)
其他野仲摸緊

以前iOS 10我會bold text
升咗11要變番正常字體先順眼

Overall幾順
一向唔開animation
所以唔知有冇分別
升左11
收WIFI 好左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞