[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
用緊5S 等SE2

其實照睇而家條產品線.
我地應該等唔到SE 2

如果apple唔留6s都好啲
出年三月可以出部7餡5s殻嘅SE2
但依家都唔知可以點出了
無理由SE2平過但勁過6s

如果繼續4吋芒同5s設計就算俾3d touch, a12, 雙鏡頭都冇人會買
利申 用緊se等轉8plus

出嘅我買
用緊5S 等SE2

其實照睇而家條產品線.
我地應該等唔到SE 2

但依家都唔知可以點出了

如果繼續4吋芒同5s設計就算俾3d touch, a12, 雙鏡頭都冇人會買

出嘅我買

有冇巴絲打知道依家SE 銀色16GB trade返出去大概幾錢?

用咗幾日,全程有戴套,近乎全新,連盒連配件
更左ios11 而家平時唔會熱
但尋晚睇av01睇到一半又勁熱
有冇巴絲打知道依家SE 銀色16GB trade返出去大概幾錢?

等緊sunning網店做

有興趣,會唔會放?

有興趣,會唔會放?

就係諗住放

V10收皮之後出咗SE當過渡機,點知續約送咗部iphone7+ ,8同X就唔會考慮
用緊5S 等SE2

其實照睇而家條產品線.
我地應該等唔到SE 2

但依家都唔知可以點出了

出嘅我買

無雙鏡無3D touch都買

有興趣,會唔會放?

就係諗住放

V10收皮之後出咗SE當過渡機,點知續約送咗部iphone7+ ,8同X就唔會考慮

巴打有咩聯絡方法?

有興趣,會唔會放?

就係諗住放

巴打有咩聯絡方法?

whatsapp or email?
仲用緊9 升唔升10/11好

有興趣,會唔會放?

就係諗住放

巴打 我有興趣

Tg

今日第三四日
用左100分鐘得返75%
無睇片睇相,淨上網
明顯食電左

今日第三四日
用左100分鐘得返75%
無睇片睇相,淨上網
明顯食電左

光度60%
40分鐘唔夠就10%
平時肯定唔係咁
升左上ios11兩日,感覺唔錯
無話lag仲好似順左少少
電有去得快左,但唔算好快,可以接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞