[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
16gb se 放13xx~1500 得唔得

幾新 咩色 同埋電池狀態點?

85~9新 金色 1500/1624

85~9新 金色 1500/1624

依家apple 係咪取消左 14日換機?

咁係咪同去百記,凶宅買無分别?

嚟緊想買iPhone
iPhone 6換se 128gb space gay
琴日打左勁多間csl分店電話先揾到間有最後一部128 grey

有興趣
https://t.me/vinle
依家apple 係咪取消左 14日換機?

咁係咪同去百記,凶宅買無分别?

嚟緊想買iPhone

仲有,只係冇得退機回水啫

有興趣
https://t.me/vinle

我諗住trade6s
入左部64,$3000 eBay 8折時買

你邊間舖買?

你邊間舖買?

澳洲電訊公司,其實買iPhone 7 都係$4700hkd...有點後悔
用左7plus半年心癢癢想拎番部se黎用
升左10.3.1後悔到仆街
好想降返落9.3.5
係咪冇得整架啦
就算出去搵人整都想降級

升左之後部機用落好熱

Me too
用緊7 plus
鳩痕買左部32 SE用
用緊7 plus
鳩痕買左部32 SE用

同一時間兩部IOS機有咩用
用緊7 plus
鳩痕買左部32 SE用

同一時間兩部IOS機有咩用

有時公事上用
純粹要whatsapp tel
細部好方便袋

Me too

但舊電真係爭太遠
用緊7 plus
鳩痕買左部32 SE用

真.鳩痕
如果出SE size
18:9 茫 就好了

咁咪個茫仲細過4s

佢意思應該係physical size 唔變,張依家個mon 拉長變18:9
我有部銀Se 64gb 有保到九月 想放 不過得淨機 有無人會想要 機身有花

頂盡兩千
se2 會唔會防水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞