[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
老老實實
有無人放64gb se?

我想買iphone 7 plus. 有部黑64 se.
諗緊放唔放

用緊16gb 想轉64 咩價位?

tg?
老老實實

諗緊放唔放

tg?

https://t.me/typesheep
老老實實

諗緊放唔放

tg?

巴打, 好似我問邊位有se 64先架wor
我tg : aiden67
咁多人想收64
咁多人想收64

32 GB少得濟,128GB又貴得濟, 64GB係最perfect
有無人放64 se?
tg: aiden67
有無人放6s?
有無人放6s?

Se post 黎
而加吹緊ip8係全屏
即刻ff下如果se2 全屏
4.7 mon
機身size同而加一樣
而加吹緊ip8係全屏
4.7 mon
機身size同而加一樣

冇可能
而加吹緊ip8係全屏
4.7 mon
機身size同而加一樣

冇可能

可能下一部SE(SE2) 就係iPhone 6 大細改CPU
由ip6 轉se, 個手感好正
等se 二手1500 附近
汁部當後備機,部5接近打柴

16gb
依家部5s用左二年幾
近排玩FL同用其他app 都會定時lag機
想換SE
因為睇開小說同打機慣左單手
一路都係用開細mon

但細mon睇twitch 會好灰

想問有無巴打有細mon轉大mon/大mon轉細mon既經驗分享下
依家部5s用左二年幾
想換SE
一路都係用開細mon

想問有無巴打有細mon轉大mon/大mon轉細mon既經驗分享下

用SE+ipad睇片好
定直接6s plus/7 plus

PS 隻手唔大,5s上連登,單手控 姆指岩岩好掂到左上角上一頁
依家部5s用左二年幾
想換SE
一路都係用開細mon

用SE+ipad睇片好

PS 隻手唔大,5s上連登,單手控 姆指岩岩好掂到左上角上一頁

我由6 轉SE轉7Plus

買6係因為由android轉ios

買SE係有感6好似太大部,細細部效能不錯,相機亦中規中距,

剛剛轉7+係因為效能加上工作所需(經常要睇pdf, 文件),同佢可以一次過取代晒我用既大部分野(tablet ,相機,電話,打機)

機身大部就肯定,但係7+電量,相機,效能我都好滿意。
依家部5s用左二年幾
想換SE
一路都係用開細mon

用SE+ipad睇片好

剛剛轉7+係因為效能加上工作所需(經常要睇pdf, 文件),同佢可以一次過取代晒我用既大部分野(tablet ,相機,電話,打機)

5s -> gpro 2 -> n6p -> se

gpro2 有成2部5s 咁大,但其實都可以單手用,n6p 反而唔得。所以設計其實好影響手感。
另外睇漫畫/少說呢d都係會留返俾部ipad 做,手機mon 始終都係太細。
se上10.3.2有冇問題
依家部5s用左二年幾
想換SE
一路都係用開細mon

用SE+ipad睇片好

5s -> gpro 2 -> n6p -> se

gpro2 有成2部5s 咁大,但其實都可以單手用,n6p 反而唔得。所以設計其實好影響手感。
另外睇漫畫/少說呢d都係會留返俾部ipad 做,手機mon 始終都係太細。

買多部ipad / 等新 mini 好過
而加吹緊ip8係全屏
4.7 mon
機身size同而加一樣

冇可能

點會無,等多兩三年iphone8坐咗se個位就有可能啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞