[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
咁多人想收64

32 GB少得濟,128GB又貴得濟, 64GB係最perfect

行左好多間大細鋪都冇 聽日出部128
咁多人想收64

32 GB少得濟,128GB又貴得濟, 64GB係最perfect

蘋果野係咪公價?會唔會去邊間有平
呢2日諗住買部SE 128GB
我想問自己用開果部 ipod 3 可唔可以Back up落去部新機度??
買左個原廠皮套
用緊SE想轉7 plus
等埋iPhone 8先再算

利申:本來用6 plus轉左SE

6plus 轉se ok啦
6splus 就話

咁又係
6 plus A8用到火 伏到仆街

SE順過西隧啦

se 對比同期機順過西隧係事實嚟

6/6 plus 係差在少ram. 睇返air 2 / mini 4 同一粒U, 但2GB ram 仲好順

air 2 A8x 嚟
咁多人想收64

蘋果野係咪公價?會唔會去邊間有平

街舖-100

肥花-200

外國網有折+匯率 稅 = -500up
Apple care係咪可以免費換一次電?
部死人野開左慳電mode d 電仲好似倒水咁好快就冇
冇晒64gb 128 太貴,睇黎要轉會

肥花大把全新未開wo
上左IOS 11 pb

為左果$400轉會

為左果$400轉會

豐澤之前64gb 做緊27xx 呀,我意思係27xx冇晒貨買唔到,而4288 128 gb 又太貴
3 又有 16GB $2258
3 又有 16GB $2258

唔夠用
有冇巴打有二手64gb賣?花都唔緊要
有部64 SE諗緊放唔放
64GB SE 就滿
想換128GB
128GB SE 就滿
想換256GB
有冇巴打有二手64gb賣?花都唔緊要

我屌你老母升完iOS 成撚日lag
轉app成撚日定撚咗喺度
做乜撚嘢呀gay曲
買你股票又輸錢
用你電話又出事

cpu dasherx
可能頻己鎖
64GB就爆
64GB得返肥花先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞