[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
有咩殻推介 屎忽痕想用下

mophie 電殼
羅技is600

Ov

依款?

yes~

ps 兩隻都有mfi 認
做咩無返黎一排 沈到落底
唉瘋柒冇耳機孔,冇性趣
都係se仔好
唉瘋柒冇耳機孔,冇性趣
都係se仔好

SE 想轉新 iPhone

轉咗7plus就覺得實用係實用 不過咁撚貴
寧願用啲錢買部二手6+ 加部Switch好過
7+係而家個潮流上 真係一個象徵咁比人睇你唔窮得哂

你買7 plus 點會心痛果幾千銀
我就真係窮學生 SE直接上台

搵錢同做學生自己簡姐
自己搵錢買番黎就唔心痛?

Y not both 打吓part time 都夠出機啦
想原價入se 128

SE如果有第二代就好,𣎴過照個勢黎睇冇可能 細機真係好好手感好好揸

搵錢同做學生自己簡姐
自己搵錢買番黎就唔心痛?

Y not both 打吓part time 都夠出機啦

搵到, 比咁多買, 比錢果下都好撚心痛.
用緊SE想轉7 plus
等埋iPhone 8先再算

利申:本來用6 plus轉左SE

如果KEEP住用, 會上ios 11, 等iPhone 8, 唔會就7 plus 都夠用.

如果KEEP住用, 會上ios 11, 等iPhone 8, 唔會就7 plus 都夠用.

等iPhone 8

貨到,正品,假既造唔到呢d包裝

logitech 2300mah  $41
mophie 1700mah $25

巴打有冇link ??
好多都唔可以官方集運黎香港?
知唔知邊度仲有9.7iPad Pro

6plus 轉se ok啦
6splus 就話

貨到,正品,假既造唔到呢d包裝

logitech 2300mah  $41
mophie 1700mah $25

羅技記憶中都勉強打爆一次se
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞