[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
上dcxxxxx見到有部se 128gb 賣3400
好心動
但劈價咁多會有啲擔心有問題

留名睇中伏
好心動

留名睇中伏

原價4288 二手平得戈700叫劈價? 定係你就係個個賣家水人買呀? 

肥花呢啲參考下算啦屌
好心動

留名睇中伏

原價4288 二手平得戈700叫劈價? 定係你就係個個賣家水人買呀? 

因為個賣家話只係用咗一日
減700蚊我覺得算多
所以擔心有問題 會中伏
SE size full screen 即買
SE size full screen 即買

咁起碼要等多兩年
等iPhone 8啲零邊框技術下放俾中階機先有機
好心動

留名睇中伏

因為個賣家話只係用咗一日
減700蚊我覺得算多
所以擔心有問題 會中伏

用左一日咪即係二手 二手最多$3000
個鏡頭係咪用眼鏡布抹就可以?會唔會花?
有冇兄弟update左最新的iOS?
5s呢個時間壞
等8又等唔到
Se128到到都無貨 要正價返Apple store買
唔通要買7

我呢部5s都壞 等8定se定7好
部SE差唔多一年機齡爆左mon尋日拎左去換
你地估佢可唔可以捱到多兩三年
部SE差唔多一年機齡爆左mon尋日拎左去換
你地估佢可唔可以捱到多兩三年

兩次爆茫保
5s呢個時間壞
等8又等唔到
唔通要買7

3台唔係有淨機買嘛?
好似比蘋果官方價仲要平兩舊喎
5s呢個時間壞
等8又等唔到
唔通要買7

我呢部5s都壞 等8定se定7好

呢個時間壞好尷尬
不過我等唔切8點都要買

無咩尷尬, 8 出左SE 都唔會減,
你想正價買8最少都等3個月.
有無人想買二手se?我二月出,用到依家,啱啱換返大機,部se多咗喺到
有無人想買二手se?我二月出,用到依家,啱啱換返大機,部se多咗喺到

咩價錢先?
7同se,仲係好難揀

幾gb?幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞