[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
64g ,金色,咩價錢合理?
想幫屋企人出 如果用最平黎計7同se差幾錢左右?
64g ,金色,咩價錢合理?

tg kam99999
正價買se 32gb扺嗎

Agger

Agger

即係扺唔扺

Agger

即係扺唔扺

去CSL買HK$3,138 好過去Apple Store正價

Agger

即係扺唔扺

去CSL買HK$3,138 好過去Apple Store正價

CMHK客戶好似都可以用3,1XX買 32GB
64GB 全新真係好少貨 再收唔到我上台出部32GB算
16 GB sliver 9成新 放到幾錢

Agger

即係扺唔扺

CMHK客戶好似都可以用3,1XX買 32GB
64GB 全新真係好少貨 再收唔到我上台出部32GB算

蘇x $3888

過保未

過保未

過左
邊度買se最平,買左s8,想平平地買iphone雙修,se定6s平d?
邊度買se最平,買左s8,想平平地買iphone雙修,se定6s平d?

不如ipad pro 10.5

諗著買手機

諗著買手機

Se 細部 岩手感咪買
考慮緊而家入SE好定等8好
考慮緊而家入SE好定等8好

8係新design. apple新一代既野多數都伏...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞