[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
跌到個MON爛哂
APPLE 話維修要2008
點Q算
我覺得SE既出現係為左清A9既存貨

點知幾個月前佢仲可以出多部iPad 2017又係行A9

就算有SE2都可能好似IPAD MINI3咁唔轉CPU同RAM
求其UP下鏡頭同3d TOUCH就算

touch id 第二代同3D touch就夠

要加 3D Touch 個 moon 要加啲零件,會影響現時 iPhone SE 厚度,機會不大
反而第二代 Touch ID 較可行

仲有就係希望 up 埋個前置 1.2MP 鏡頭
部se升左10.3.3 一用就有啲發熱
電量倒倒地水
利伸岩岩先出 128gb
部se升左10.3.3 一用就有啲發熱
電量倒倒地水
利伸岩岩先出 128gb

Indexing啫,過幾日冇事

利申:仲用緊10.3.2
跌到個MON爛哂
點Q算

ac+ pay 548 翻新機

rip
https://hypebeast.com/zh/2017/7/apple-iphone-se-2
有傳 Apple 將於下月推出 iPhone SE 二代機種
正當有關 iPhone 8(暫定)的各種傳言傳得沸沸揚揚的同時,法國情報網站 iGeneration 於日前披露,指稱根據可靠消息來源表示 Apple 將在八月無預警推出 iPhone SE 二代機種 – iPhone SE2。規格方面, iPhone SE2 的螢幕部分會由先前的 4 吋升級為 5 吋,並同時配有 Apple A9 處理器與 1200 萬相素攝錄鏡頭。另外 iGeneration 也做了另外一個大膽預測,那就是關於 iPhone 8 的發表日期將從往年慣例的九月初延至十月,有關以上傳言究竟會有幾個成真,一切只能靜待時間解答。

大家覺得堅唔堅
利申:想mon size有4.3吋,雙鏡,3D touch

se5吋mon Apple會俾人屌老母

不如整部7吋溝埋iPad mini 吖笨

因為呢d rumours令我唔敢出moment lens比自已部SE
S8+轉返se感覺極度良好
https://hypebeast.com/zh/2017/7/apple-iphone-se-2
有傳 Apple 將於下月推出 iPhone SE 二代機種
正當有關 iPhone 8(暫定)的各種傳言傳得沸沸揚揚的同時,法國情報網站 iGeneration 於日前披露,指稱根據可靠消息來源表示 Apple 將在八月無預警推出 iPhone SE 二代機種 – iPhone SE2。規格方面, iPhone SE2 的螢幕部分會由先前的 4 吋升級為 5 吋,並同時配有 Apple A9 處理器與 1200 萬相素攝錄鏡頭。另外 iGeneration 也做了另外一個大膽預測,那就是關於 iPhone 8 的發表日期將從往年慣例的九月初延至十月,有關以上傳言究竟會有幾個成真,一切只能靜待時間解答。

大家覺得堅唔堅
利申:想mon size有4.3吋,雙鏡,3D touch

se5吋mon Apple會俾人屌老母

不如整部7吋溝埋iPad mini 吖笨

因為呢d rumours令我唔敢出moment lens比自已部SE

SE個鏡咁廢 買貴lens有啲浪費
想入返部32GB SE做後備機
之前csl個promotion已經做完 個sales同我講而家淨機要3388

巴打們知唔知去邊度出機會平d呀
跌到個MON爛哂
點Q算

2008 係咪換新機個價? 知唔知64gb 有冇得up 做128gb?
跌到個MON爛哂
點Q算

2008 係咪換新機個價? 知唔知64gb 有冇得up 做128gb?

買過部算
跌到個MON爛哂
點Q算

ac+ pay 548 翻新機

rip

街整

就算有SE2都可能好似IPAD MINI3咁唔轉CPU同RAM

要加 3D Touch 個 moon 要加啲零件,會影響現時 iPhone SE 厚度,機會不大

想問個前置鏡頭得1.2MP掂唔掂
影出黎畫質會否唔夠大
16gb 唔夠用 有無計呢⋯⋯⋯⋯

影出黎畫質會否唔夠大

完全唔掂

影出黎畫質會否唔夠大

完全唔掂

得4" mon D港女話愈濛就愈靚?
唔知放入電話會點[/quote]

影出黎畫質會否唔夠大

完全唔掂

得4" mon D港女話愈濛就愈靚?
唔知放入電話會點
[/quote]

前cam 最起碼都要300-400萬像素啦
起碼做到wallpaper 或曬到相先
升咗10.3.3之後又倒水又發熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞