[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
[quote][quote][quote][quote]

Ac+抵買??
我朋友話通常都係人為咁整壞部機
通常唔係部機自己壞
跟住我就冇買到

唔好意思
我意思係 我朋友認為即使買咗apple care
但係當電話出現人為損壞個陣
都係要比錢修理
咁佢就覺得唔抵買
而我就想問吓巴打意見
買唔買apple care 好

比少半
[quote][quote][quote][quote]

Ac+抵買??
我朋友話通常都係人為咁整壞部機
通常唔係部機自己壞
跟住我就冇買到

唔好意思
我意思係 我朋友認為即使買咗apple care
但係當電話出現人為損壞個陣
都係要比錢修理
咁佢就覺得唔抵買
而我就想問吓巴打意見
買唔買apple care 好

我上年3月一出se就即買兼買埋apple care

上兩個星期有日個開關制突然壞左
好彩我有買apple care可以上蠢才吧換過部新
唔係就要比2千幾蚊或者比先達狗撚

電子產品保養買好d係冇死
我部se 琴晚震到依家
我部se 琴晚震到依家

多數係壞底板,book時間去apple喇
Backup定先,保養期一般係一換一,無得整。
我部se 琴晚震到依家

落左濕鳩鋪睇 話個震子壞左
我部se 琴晚震到依家

拎去apple 整
我部se 琴晚震到依家

又有理由換新機
有冇近排新買se既巴打講下行緊ios10既續航力有幾耐?
依家冇哂ios9 se之後一直覺得佢個續航力唔夠1日

原裝野

原裝野

個耳機位就爛
成日得閒用下裸下

都幾食電 但真心 升咗iOS 10係順咗

唔撚係掛
又lag 又炒apps

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
等d 野完care 又轉返去android
不斷輪迴

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
不斷輪迴

唔辛苦咩 轉黎轉去

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
不斷輪迴

唔辛苦咩 轉黎轉去

有咩辛苦

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
不斷輪迴

唔辛苦咩 轉黎轉去

有咩辛苦

SE樓主唔用SE係咩玩法

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
不斷輪迴

唔辛苦咩 轉黎轉去

有咩辛苦

用埋Airpods 同Apple Watch 仲倒得快, 變撚左iPhone 5s

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
不斷輪迴

唔辛苦咩 轉黎轉去

有咩辛苦

唔用咪唔開post
舊登果時用sony 咪開sony post

唔撚係掛
又lag 又炒apps

我無事 只係粒電倒水

reset 過都照咁炒
不斷輪迴

唔辛苦咩 轉黎轉去

有咩辛苦

唔用咪唔開post
舊登果時用sony 咪開sony post

連個post都變埋孤兒仔
csl門市買機 要俾錢訂 等兩星期

利 買32灰
衛訊有咁平咩
衛訊128gg $3888

減咁多嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞