[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
想問下se 支唔支持依家幾間大台嘅4.5g

唔支持
se=6=150mbps

好 唔該哂

順便問埋
如果se照用4.5g都用到?
但不過極限到150mbps?

乜野4.5g得個吹字,噱頭黎,唔洗認真

apple 無插件睇唔出分別
android 睇到分別
想問下se 支唔支持依家幾間大台嘅4.5g

唔支持
se=6=150mbps

好 唔該哂

順便問埋
如果se照用4.5g都用到?
但不過極限到150mbps?

乜野4.5g得個吹字,噱頭黎,唔洗認真

apple 無插件睇唔出分別
android 睇到分別

好 唔該曬
如果出se2就好啦
好想換咗部6佢

我都係6想轉細
o岩o岩都買咗部se
利申 唔睇好i7,亦都應為唔會再有4.7吋機
頂...岩先係3HK買左部16gb SE $2258
轉頭見到$3118 64GB

1200萬影相 16gb 應該唔夠用
我部 ipad 16gb 成日要洗 apps
更何況手機應該多 apps 裝過 ipad
o岩o岩都買咗部se
利申 唔睇好i7,亦都應為唔會再有4吋機

o岩o岩都買咗部se

o岩o岩都買咗部se

https://hypebeast.com/zh/2017/7/apple-iphone-se-2

有傳 Apple 將於下月推出 iPhone SE 二代機種

正當有關 iPhone 8(暫定)的各種傳言傳得沸沸揚揚的同時,法國情報網站 iGeneration 於日前披露,指稱根據可靠消息來源表示 Apple 將在八月無預警推出 iPhone SE 二代機種 – iPhone SE2。規格方面, iPhone SE2 的螢幕部分會由先前的 4 吋升級為 5 吋,並同時配有 Apple A9 處理器與 1200 萬相素攝錄鏡頭。另外 iGeneration 也做了另外一個大膽預測,那就是關於 iPhone 8 的發表日期將從往年慣例的九月初延至十月,有關以上傳言究竟會有幾個成真,一切只能靜待時間解答。

大家覺得堅唔堅

利申:想mon size有4.3吋,雙鏡,3D touch
7同se,仲係好難揀

你要貪平 唔想要中size機 咪 iPhone SE
Se愈用愈慢 明明都定期清野 都係慢
開個app都要等1秒以上先彈出黎
依家衛訊都無左優惠?
依家衛訊都無左優惠?

go CSL sale 300 up
有冇人上左11beta
有冇人上左11beta

有冇人上左11beta

有冇法國成日自己開左藍芽 control center 冇得control night shift
https://hypebeast.com/zh/2017/7/apple-iphone-se-2
有傳 Apple 將於下月推出 iPhone SE 二代機種
正當有關 iPhone 8(暫定)的各種傳言傳得沸沸揚揚的同時,法國情報網站 iGeneration 於日前披露,指稱根據可靠消息來源表示 Apple 將在八月無預警推出 iPhone SE 二代機種 – iPhone SE2。規格方面, iPhone SE2 的螢幕部分會由先前的 4 吋升級為 5 吋,並同時配有 Apple A9 處理器與 1200 萬相素攝錄鏡頭。另外 iGeneration 也做了另外一個大膽預測,那就是關於 iPhone 8 的發表日期將從往年慣例的九月初延至十月,有關以上傳言究竟會有幾個成真,一切只能靜待時間解答。

大家覺得堅唔堅

se5吋mon Apple會俾人屌老母

大家覺得堅唔堅

se5吋mon Apple會俾人屌老母

不如整部7吋溝埋iPad mini 吖笨
如果有2真心希望唔女似ipad咁又多個size
一係4一係4.7
最近想出hktv se
但想問下ios10 個用電量如何?
如果有玩手機game會唔會倒水?
而家用緊iphone 5 ,ios 9.3.5 ,已換過電池
依家想買iphone SE 64GB 可以去邊買
我覺得SE既出現係為左清A9既存貨

點知幾個月前佢仲可以出多部iPad 2017又係行A9

就算有SE2都可能好似IPAD MINI3咁唔轉CPU同RAM
求其UP下鏡頭同3d TOUCH就算
我覺得SE既出現係為左清A9既存貨

點知幾個月前佢仲可以出多部iPad 2017又係行A9

就算有SE2都可能好似IPAD MINI3咁唔轉CPU同RAM
求其UP下鏡頭同3d TOUCH就算

touch id 第二代同3D touch就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞