[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Q6DYMm2n1PA

有鬼佬整左個OLED SE concept,型到核爆

Apple點會為左部入門機去做個新模仲要用咁多新科技,se係為左清垃圾先出

啱,仲話face id

如果可以做到上面段片咁嘅話就算免費俾我揀我都寧願要se2唔要x

你重有用過咩app?

都係ig, fb, line ,snap chat, lihkg

你重有用過咩app?

都係ig, fb, line ,snap chat, lihkg

其實LIHKG 好食電
你mon較幾光?

30%左右

你重有用過咩app?

其實LIHKG 好食電
你mon較幾光?

30%左右

試下熄咗background

一向都有熄,升之前用3個鐘鬆啲先冇40%
64gb se 可以賣到幾錢到
仲有apple care plus去到下年四月
64gb se 可以賣到幾錢到
仲有apple care plus去到下年四月

大約1800-2000
快出新se

快出新se

你唔係信下話

只要信
A11用唔哂既話SE可否拎嚟清舊貨?
岩岩出iPhone 8 點會出新se

4月😎🤘

4月😎🤘

其實睇下有冇零件剩想用埋嘅啫

se 都出左近2年,5s 有咩舊件都清晒啦。
黎緊轉iphone X 個樣,se2 要黎清而家細機(iphone 7 / 8) 既件機會大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞