[細機信徒]iPhone SE 用家討論區(3)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
有冇巴打有二手64gb賣?花都唔緊要

How much
https://t.me/Yck94

Telegram me https://t.me/typesheep12

https://t.me/vinle

How much
我部機花哂放出去又唔值
都係留黎等se2 如果有
我部機花哂放出去又唔值

不過有apple care +
我部機花哂放出去又唔值

有ac+就唔怕啦
我部機花哂放出去又唔值

有ac+就唔怕啦

冇機想換
出7 又大部
想裸跑但又驚花
有冇巴絲推薦一d保護到部機又啊唔會影響到外觀,又或者有其他方法保護
想裸跑但又驚花
有冇巴絲推薦一d保護到部機又啊唔會影響到外觀,又或者有其他方法保護

Apple care +
想裸跑但又驚花

仲有冇其他
想裸跑但又驚花

仲有冇其他

戴左野就唔係裸跑
官方皮套又影響外觀
Bumper 囉
想裸跑但又驚花

仲有冇其他

戴左野就唔係裸跑
官方皮套又影響外觀
Bumper 囉

有冇推薦
Se iOS 10.2.1
升10.3.2好唔好用?
Se iOS 10.2.1
升10.3.2好唔好用?

Much better then 10.2.1
想裸跑但又驚花

仲有冇其他

戴左野就唔係裸跑
官方皮套又影響外觀
Bumper 囉

都係裸跑算
最近搵緊薄身木殻 請問各位巴絲有冇推介
利申:之前想買Apple store嗰隻 但下咗架
想屌部se 16gb 細鋪2300 點睇?
冇保 所以咁平?
有冇人想要se 64gb rosegold 做後備機
2016年4月尾定5月頭係apple買 已過保
冇壞冇崩 有盒有耳機全新 冇叉頭電線
Tg: bewithyou3 可俾圖你睇

大約幾錢

唔知依家凶澤呢類賣緊幾錢 諗住凶澤價既半價左右放左去算
賣唔出當後備機

巴打賣左未
放iphone se 64gb黑色
最近壞左,apple比左部新嘅我,有廷長3個月保養。
全新未用過,有意tg: nosche
換殼要幾錢?
放iphone se 64gb黑色
最近壞左,apple比左部新嘅我,有廷長3個月保養。
全新未用過,有意tg: nosche

跟火牛,lightening線,盒
冇耳機

Tg @iambigc
想屌部se 16gb 細鋪2300 點睇?
冇保 所以咁平?

上3買 2258
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞