[選項故][少甜]我係臭雞,call me Jessica (3)

983 回覆
74 Like 5 Dislike
A
「唔制喎,我淨係煮比男朋友食。」

「呢啲咁嘅情況啲男仔多數都會話,咁等我做你男朋友啦係咪。」他一邊好像取笑我的樣子,一邊說道。

「你咁樣講,好似好多男仔咁樣同我講過咁喎。」

「我冇咁講呀,睇你自己講嘅咋。」

「好煩呀你,咁你想要個點樣嘅男朋友?」

「其實都好簡單囉,會錫我嘅專一嘅、會肯花時間陪我嘅。」

「咁其實都好正常啦,個個男朋友都係咁㗎啦。」

「都唔係㗎,我記得我上一個男朋友成日掛住打機......不過佢都會陪我嘅。」

「好彩我唔係成日打機嘅啫。」

「呢個都唔係重點嚟嘅,我最重視嘅係佢會真心願意去陪我囉,而唔係好似中學生局住要返學咁樣。」

「咁但係你平時冇咩其他嘢做嘅咩?唔會想要自己嘅私人空間咩?」

「冇㗎。」

被它這麼一說,我察覺自己好像真的沒有什麼個人興趣,我只知道自己從不享受只有自己的空間,但是我並沒有去思索過到底我適合什麼的興趣。即使是日常生活當中, 我也沒有什麼擅長的事情,我只懂得瑟縮於家中,抱怨着世界。

「唔緊要啦,你仲咁後生慢慢發掘下。」

「咁你有咩興趣呀?」

「我其實都冇咩㗎,睇吓書聽吓歌玩下貓咁就一日㗎啦。」

「我唔鍾意睇書,不過我都鍾意聽歌嘅,但咁咪成日困住自己係間屋到囉?」

「都唔係嘅,有時間嘅我都好鍾意去旅行。」

和這個大叔聊天的內容總是沒有什麼刻意的題材,卻可以跟他談天說地,不知不覺間時間亦就這樣溜走了。他的感覺卻逐漸好像變得更加舒適,沒有代溝的感覺, 他總會帶領着我好像一個人生的向導。有時候他更會告訴我一些新奇的事物,是我從未探索過的,更會跟我分享他旅行的經歷,告訴我這個世界是多麼大。

「食到差唔多啦,不如走啦。」

「好啊。」

上車後我一如既往感受到飯氣攻心,便因而睡着了。

「喂醒呀。」

「咁快到嘅?」我朦朦朧朧地說出這一句。

「係呀。」

「咪住,點解去咗你屋企㗎?」

「係喎唔記得咗問你嚟唔嚟添。」

「真唔真啊你,反正都嚟咗你都咪當陪白飯玩吓囉,我又唔會食咗你嘅。」

「最好係咁啦。」

一打開門便看到白飯已經在地氈的位置,等候主人地。出現看它這麼可愛的樣子,我剛才的不滿便一掃而空,真想立即把它抱在懷裏 。

「白飯好耐冇見啦,快啲過嚟啦。」

誰不知它竟然看也不看我,立即跑到大叔的腳邊,並用頭撞了他的腿,好像在跟大叔撒嬌一樣。

失望的我只好看着扁便起了嘴,好讓大叔看見的時候可以安慰一下我。

「做咩咁嘅樣啊你?」

「佢都唔理我,明明我咁掛住佢。」

「咁我係佢主人呀嘛,你得閒多啲過嚟,餵下佢食嘢,咁佢就會多啲掛住你㗎啦。」

「最好係咁啦。」

我把鞋脫掉之後,立即抱起白飯撫摸它那柔軟的面龐。

「你好衰呀,都唔掛住我。」跟它說話的時候我自然地提高了音調,希望這樣能它能把話聽進去 。

「你沖完涼先同佢玩啦,佢琴日先沖完涼㗎,好乾淨㗎佢。」

「我都好乾淨㗎。」我堅定地說。

「你污糟糟啊,今日同咁多狗玩完,唔知佢哋身上有冇虱,會跌到去白飯到㗎。」

「但係我好攰啊,唔想沖涼住喎。」

「咁污糟㗎你。」

「咁啱啱返到你呀嘛,唞吓先啦。」

「好啦咁我唔理你啦,我沖涼先。」

「好呀。」

「你順便去嗰邊攞個罐頭幫我餵佢啦。」

然後我把白飯抱起走到那個擺放貓罐頭的位置,跟它說:

「白飯白飯你想食咩味嘅罐頭啊?」

然而看它的樣子並沒有向我發出暗示,我便隨意地挑選了一個給它吃。當我一打開罐頭的時候,它便急不及待來到吃飯的位置,並再沒有理會我了。任憑我對它毛手毛腳,它依然無動於衷。

我想這個大概就是他每天最乖巧的時間了。

我這個空檔的時間,去看手機發現Ango 他給我傳了好幾個訊息。

「你今日去邊度玩啊?」
「我見你IG好多狗仔玩咁喎。」

「係呀, 我今日去咗間狗Cafe好多好得意嘅狗仔。」

「你就正啦同邊個去啊?」

「朋友囉講你都唔識㗎啦。」

「咁你下次介紹我識咪得囉。」

在下一個陣間,大叔便打開了浴室的門,一如既往散發着薄荷的香氣。他的頭髮濕濕的。水珠從頭髮上掉下來的這個瞬間,快要把我迷得神魂顛倒。

「快啲去沖涼。」

「抖多陣啦.......」

「唔得啊,快啲。」

他立即找了一件T恤給我當作睡衣,以及那種命令式的口吻,使我不得不去洗澡。

當我洗澡出來之後,正當我想坐在沙發上繼續玩手機的時候,卻突然被他一句阻止了。

「你啲頭髮咁濕都唔吹番乾佢會頭痛㗎。」

「唔會㗎,我平時都係咁㗎啦。」

「快啲去吹頭, 等多陣先啦。」

「你快啲過嚟,我幫你吹啦。」

話畢,他已經站在浴室的門口,手中並拿着風筒,準備好為我吹頭。然而我卻給他發了一個白眼。

「點解係都要吹頭喎。」

「都話會頭痛。」

「平時我都冇頭痛。」

「你都幾似白飯㗎喎,又唔鍾意沖涼,又唔鍾意吹頭,不如你做我隻貓算啦。」

「你就想,養我好貴㗎。」

他的手法純熟,不出一會兒便把我的頭髮吹乾了。

我便立刻跑到沙發,繼續玩我的手機。
突然一個東西蓋住了我的雙眼,並感覺到在我後腦的位置捆綁起來。這種看不見的感覺使我感到不安,我便說出一句:

「做咩事呀,無啦啦。」

「噓,唔好出聲。」

我便感受到他開始親吻我的耳朵, 這種看不見的感覺,令我的觸覺更加敏銳,從耳朵中聽見他的舌頭在我耳孔中發出的口水聲。這樣更加深了我的慾望,他的唇舌繼而移動到我的肩膊,感受到他開始吸啜,並發出聲音。

而他的雙手開始慢慢從大腿摸上去,他故意不碰到下體的位置,直接摸着蹂躪我的胸部,並挑撥乳頭。乳頭被它弄得硬了,當他感受到我的乳頭硬了之後,又對他們愛理不理。繼而轉向探索我的另一個敏感地帶,他先用手指純熟地在外圍打圈,但這種不安的感覺,使我更加敏感渴望可以被插進去。

「摸幾下就咁濕好想要?」

「我冇呀......」

「真係冇?咁算啦。」

「唔係呀。」我沖口而出說到。

「你講咩?」

「 ....大叔......我....我都....都想要。」

誰知他卻一下子用力地揸住了我的胸部。

「而家叫邊個啊?上次咪教咗你要叫主人。」

他就說這樣的話,使我猶豫了幾分,最後我要屈服了。

「對唔住啊......主人.......我想....要....」

「咁乖乖哋幫我含下先。」

我跪在沙發前,感覺到他因應位置坐在我的面前,由於我看不見的關係,便順着他的大腿摸摸索到硬物的位置。

我用口把硬物沾濕並用胸部上下移動,他用手按着我的頭,刻意地用力按着使我必須含到深處。雖然他並沒有觸摸我其他的位置,但這種服侍他的感覺,使我覺得自己更加卑微。而且在口交和乳交的同時 ,沒有聽到他的喘氣聲或是讚嘆的說話,使我更加落力,渴望可以博取他的讚賞。

然而他的下體太長,我沒法完全放進口中,一會兒的服侍底下,他把我抱起放到房間的床上。再把我的雙手捆綁在一起,他把我推到在床上,並用一隻手按着捆綁起來的位置。令我無法逃脫,突然一股電流的觸感,使我知道他完全插進了我的下體,並把我的雙腿放到他的膊頭上,插得更深,令我發出更響亮的嬌喘。

「你都真係幾淫㗎喎。」

「啊......啊....點..解呀。」

「你好鍾意比我咁玩啊,你好濕喎。」

「我冇........呀...好入....好舒服...」

「真係冇?定係覺得舒服呀?」

「啊........唔好呀.......」

話畢,他便深入淺出用強大的力度插進來,使我更加欲仙欲死。

之後我倆換了狗仔式,那種我無窮的慾望,令我不由自主地搖晃了身體,使他的陰莖跟隨我的節奏進出我的陰道。在插到最深處的時候,我刻意地把陰道向內縮了一下,更緊密地包圍他的陰莖。

誰知他卻用力地打在我的屁股。

「邊個話俾你自己嚟㗎,唔准郁。」

然而我還是按耐不住那種慾望,慢慢地移動了。

「都話咗唔准郁,仲要郁你都係唔識死。」

我感受到他離開了床上,並聽到雪櫃打開的聲音。突然他把一個冰塊放到我的腰間,並繼續用狗仔式插進我的深處。

「好.... 凍呀......啊......啊...」

「你唔准再亂郁,郁咗郁就唔係放條腰㗎啦。」

「對唔住呀........主人........我知錯喇。」

「我唔覺喎。」

「求......求....吓你....放過我..」

不知道是否因為這句說話激起了他的慾望,他隨之加快了速度,並把慾望射在我的屁股上。

完事後他為我抹去腰間的冰水,以及屁股的黏液,最後才為我鬆綁。

眼睛重獲自由,微微的光線進入我的眼簾,眼前的光景就只有他的下巴以及胸部。

「做咩攬到咁實,搞到我個頭到郁唔到啦。」

「冇啊好鍾意你,唔捨得放手。」

「咁你今晚攬住我瞓啦。」

第二天的早上在睡眼惺忪的時候,聽到鬧鐘的聲音,並察覺到他在更換衣服穿起正式的西裝,顯得他更加帥氣。他看見我睜開了眼睛,便說:

「起身喇,要唔要過嚟幫我打呔?」

看到他這麼帥氣的樣子,是我無法拒絕的,起床之際我從他的大髀摸上去,用手為他除去了皮帶,並把皮帶糾纏在脖子。把皮帶的末端放到他的手中,讓他的另一個頭部進入了漩渦。

筋疲力盡之後,他便匆忙地出門了。

我便隨意滑動手機被回覆Ango, 昨晚傳來的訊息。

「今日要唔要一齊食晏呀?」
「好想見你啊。」

但我還沒有回覆Ango的時候,我發現原來Cindy 昨天跟我傳了個訊息 。

「八婆好耐冇見聽日得唔得閒食晏。」
「有啲嘢要話俾你知。」

在我思索的期間,卻又發現Z在群組裏傳來訊息。

「聽日中午一齊食晏順便傾埋project,ok?」

我應與誰共進午餐?

選項:
A:Ango

B:Cindy

C:Z
唔好意思呀各位要你哋等咁耐
希望加咗甜可以補償番大家
嗚嗚嗚 live 咗
大叔好正
A
B
B
B
真係要夜貓先會等到你出文
Btw大叔都幾正 但可惜係大叔 對大叔無感
C
好鍾意大叔
A!
OHMYGOD大叔正到冇得頂啊!!!!
btw 揀B 想知cindy有咩爆!!
B
b
B
B
B!
B!
b
B
咁講搞到我好心痛錫番啦
瞓得4個鐘嘅我又要起身做嘢
好驚因為唔夠精神令啲文低質咗
中意嘅去IG DM我錫番啖
A
B
A
A
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞