HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
有咩elctives易靚grade

同問

同問

無人答

邊一類先

同問

同問

無人答

邊一類先

social science

諗住food, nutrition and safety 或者 pacific-rim asian societies,有無巴絲分享吓

nutrition喇
背書 係d字難串d
project, assignment都好易做
輕鬆野黎放心
有冇人讀過you and your health? 難唔難讀
Pop cult同film appreciation輕唔輕鬆?另外the making of hk好唔好讀(揀咗佢做2nd choice,好驚中呢科)?
Sem尾先黎病 好波

小心身體
Pop cult同film appreciation輕唔輕鬆?另外the making of hk好唔好讀(揀咗佢做2nd choice,好驚中呢科)?

Making of hk其實ok好讀
Project assignment 唔係特別難
不過我未考試唔知exam點

唔該曬巴打,考試加油呀
有冇人讀過you and your health? 難唔難讀

有bio底好似會好啲 阿sir話
最難好多深字英文terms
但基本上你肯努力背就無難度
讀啲organsystem呀運作呀敏感cancer成因個啲

唔該曬巴打,考試加油呀

Making of hong kong 要小心Maggie

同問

同問

無人答

邊一類先

social science

諗住food, nutrition and safety 或者 pacific-rim asian societies,有無巴絲分享吓

nutrition喇
背書 係d字難串d
project, assignment都好易做
輕鬆野黎放心

pacific-rim asian societies,有個長髮男老師,上佢堂好辛苦
其實CIE有冇得retake yr1

個程序係點,同埋對升學有咩影響

好似留班咁乜野都由零開始過囉
gpa重新再計過
分分鐘以前連3都無
再讀過就即刻爆4
最多咪遲一年先升得返上去

好似留班咁乜野都由零開始過囉
gpa重新再計過
分分鐘以前連3都無
再讀過就即刻爆4
最多咪遲一年先升得返上去

點申請?

pop cult100個好讀
flim就睇你跟邊個 謝德華既話每個拍攝手法播你半個鐘 3個鐘入面見到佢個樣唔夠半個鐘
同埋present問啲問題勁刁鑽
麥欣欣1999不過>謝德華
好既地方係呢科無考試

flim就睇你跟邊個 謝德華既話每個拍攝手法播你半個鐘 3個鐘入面見到佢個樣唔夠半個鐘
好既地方係呢科無考試

不如講下Pop cult跟邊個lecturer好

好既地方係呢科無考試

Grace mak冇做啦

好既地方係呢科無考試

不如講下Pop cult跟邊個lecturer好

rainbow仲有無
有就allin佢啦 不過我已經講緊係2年前讀 無就何慶昌都ok 不過都係唔知仲有無做

好既地方係呢科無考試

Grace mak冇做啦

sad 姐係得番謝德華 可以收皮
有econ底讀understanding economics in current affairs好唔好? 請問呢個同dse econ係咪差唔多? 有無變邊個lecturer好?
求解答
Eng lit 點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞