HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
話咁快相認區已經開到六,係精神嘅
歡迎新人舊人黎吹水 有咩唔識唔明都可以問
有冇人答係另一回事
Liberal and cultural study 好冇讀?
Liberal and cultural study 好冇讀?

巴打交左留位費?

巴打交左留位費?

係啊
有冇人讀緊music? 係讀成點

巴打交左留位費?

係啊

是咁的,我整左份form希望只係想整合SF既同學收生成績

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update

希望多多支持
想請問下 summer course 見到有 EAW 1&2 之類果啲
有啲我見而家都有得讀/讀緊

我想問問係咪揀科未讀過既 報左佢

下個sem 可以讀少科

巴打交左留位費?

係啊

是咁的,我整左份form希望只係想整合SF既同學收生成績

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update

希望多多支持

幫你推
想請問下 summer course 見到有 EAW 1&2 之類果啲

下個sem 可以讀少科

應該係 冇理由今個sem讀左summer sem再讀
新post留名

下個sem 可以讀少科

邊到可以睇到summer course,有少少想報

下個sem 可以讀少科

邊到可以睇到summer course,有少少想報

My bu study有通告 可以去睇
新post留名

呢排唔見職員上水 去左邊
唔想去城門河扔西瓜
唔想去城門河扔西瓜

職員你係邊
又就嚟到考試 捕下佢有冇監考先
唔想去城門河扔西瓜

職員你係邊
又就嚟到考試 捕下佢有冇監考先

佢唔見左
有冇巴打知history and hk studies係幾時面試同問啲咩

唔知 不過幫你推
屌你老母freerider

邊條仆街 report佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞