HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
大家覺得要揾返更多受害者出黎? 今次太嬲太灰所以喺呢個post講出黎

小公主呢個?

同我想post個張一樣

巴打咩科?

有無得pm,好易自爆

大家覺得要揾返更多受害者出黎? 今次太嬲太灰所以喺呢個post講出黎

小公主呢個?

個頭膠到 gel一次用一支spray?

屌你
咁一個月剩係買spray都窮啦

小公主呢個?

屌你

突破盲腸

小公主呢個?

屌你

所以你明白點解我用咁多野形容佢
應該仲有更多受害人 聽聞若要同老師影大合照就係佢既厹瘋狂發作既機會

絲打我好似知係邊個
佢個厹相

我都大概知邊個

Jorm人?
原來巴打你咁正義,祝你早日撞返小巴女神

係學校抽水喎 衰啲講呢啲可以叫非禮
平時啲人係拉把嘈嘅可以忍 最多戴番個耳機
但係連依啲都忍嘅 屎都食得啦

睇死佢就係博人唔會搞大件事先咁狼死啦 仲要有人話大概知邊個 即係唔係一時三刻做嘅事 慣犯都唔屌屌邊個

佢班朋友蛇鼠一窩 同你地講嘈拉把既差不多,我諗強項就係自由騎士。
其實如果有cam我一早報左警啊
諗住喺cie讀完2年就繼續升學 , 點知勁多是非。呢個系又唔係特別多人

_ a r _ _?

咦五個英文字母夾得埋啦喎

利申:有圖

你又知既???
原來巴打你咁正義,祝你早日撞返小巴女神

睇死佢就係博人唔會搞大件事先咁狼死啦 仲要有人話大概知邊個 即係唔係一時三刻做嘅事 慣犯都唔屌屌邊個

佢班朋友蛇鼠一窩 同你地講嘈拉把既差不多,我諗強項就係自由騎士。
諗住喺cie讀完2年就繼續升學 , 點知勁多是非。呢個系又唔係特別多人

_ a r _ _?

你又知既???

講左又會自爆

_ a r _ _?

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

_ a r _ _?

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

_ a r _ _?

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

佢會唔會只係唔小心hi到你咋
利申 理性討論
其實連登係咪無pm功能? 我上網search好似無

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

利申 理性討論

一次係咁兩次又係咁?用得太多spray個頭太重失平衡撞落人地度呀?

新會然

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

利申 理性討論

一次係咁兩次又係咁?用得太多spray個頭太重失平衡撞落人地度呀?

佢點hi到你先?

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

利申 理性討論

佢無啦啦企我前面 我又唔係同佢講緊野 隻手由肩掃去手 仲會唔會唔小心?

新會然

求指教

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

利申 理性討論

佢無啦啦企我前面 我又唔係同佢講緊野 隻手由肩掃去手 仲會唔會唔小心?

佢隻手由你肩掃到落你隻手到

小公主呢個?

屌你

所以你明白點解我用咁多野形容佢

我明啦

你又知既???

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

利申 理性討論

唔好意思打錯 係啦企我後面

新會然

其實真係冇 所以要嘅唯有telegram
我唔會咁特閒喺連登屈人,我所講既野一啲都冇誇大。

公主整條tg link黎討論下

所以你想公審佢?點解唔話學校知?

講左又會自爆

小公主保梗你 唔洗怕

小弟毒撚名,唔好搞我啦

利申 理性討論

唔好意思打錯 係啦企我後面

咁佢有仲冇做出其他可疑嘅動作 例如貼到勁近你或者隻手更加唔檢點
影相企後面都仲當佢解釋到 可以話係搵位企
但係隻手做咩要咁呢 呢下有問題

所以你想公審佢?點解唔話學校知?

講比學校知會點?
中學生記大過?
留意番呢間係asso唔係保良局紀律訓練營
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞