HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
祝各位有個快樂嘅復活節假期
Assignment 就黎deadline嘅記得趁假期做埋佢

仆街啦聽日放假都要交文呀

呢個假期爽呀
可以畀我瘋狂chur paper
19幾份paper要做
Cie好多連登仔
係學校周圍都見唔少男女都上連登
Literature review check到26%similarity是咪正常?
今日deadline底已淆
Literature review check到26%similarity是咪正常?

唔得啦 係咪今晚12點前

係呀
Cie好多連登仔

之前上堂嗰陣成大半班一齊上
所有cie連登仔請即到13樓office門口集合

做乜勁啊職員

唔會 因為我sem3都係12credits sem4就15credits.

但係我無報summer term,見到sem4好似要18credit攪到依家淆晒底

不過如果想保GPA 都可以報12credits 爆埋sem3就可以hea讀sem4 18 credits

咁爽,咁唔攪佢喇

前題係你year1 個CGPA要夠高同埋有信心sem3讀嗰4科唔會拉低你cgpa 萬一你sem3完左都收唔到offer sem4又要冇心機咁讀18credits會想死

18 credits. ing
讀到嘔血 幾時完sem

屌係klt cgpa可以有幾高

過3係神人

好奇一問 係KLT同SMC拎gpa3報nonjupas有冇差別?

係呀

10%都唔正常啦

唔知呀
我有個同學話13%但全部都係reference
之後我除咗reference之外改咗啲字眼
希望好啲啦
btw turnitin真係好弱智
re-submission要等24hrs先睇到similarity
祝各位有個快樂嘅復活節假期
Assignment 就黎deadline嘅記得趁假期做埋佢

仆街啦聽日放假都要交文呀

呢個假期爽呀
可以畀我瘋狂chur paper
19幾份paper要做

共勉之

今日放假喎
Cie好多連登仔

之前上堂嗰陣成大半班一齊上

我都見好多人個手機有連登app

係呀

10%都唔正常啦

唔知呀
希望好啲啦
re-submission要等24hrs先睇到similarity

你個26%有啲咩
如果全部都係reference咁唔洗驚

係呀

10%都唔正常啦

唔知呀
希望好啲啦

你個26%有啲咩

個turnitin勁戇鳩咁捉我啲author name同篇文用到嘅terms
我怕撚咗佢依家連啲terms都改用自己方式表達

係呀

10%都唔正常啦

唔知呀
希望好啲啦

你個26%有啲咩

個turnitin勁戇鳩咁捉我啲author name同篇文用到嘅terms
我怕撚咗佢依家連啲terms都改用自己方式表達

Turnitin係咁 痴q事
個turnitin冇野叻,最叻係Highlight左我個名話呢個係抄襲
咁就佔1%
個turnitin冇野叻,最叻係Highlight左我個名話呢個係抄襲
咁就佔1%

course code
有冇HRM 既巴絲係到呀?
唉病左
打1,000字report打到想死
environmental issues and society
Life and death同埋CDPP
打1,000字report打到想死
environmental issues and society

咦我都有呢份要交
成千字就想死英文打report閒閒地應該要係咁嘅字數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞