HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
屌那星好似比啲printer當狗咁撚緊

i know that feel bro
當你越急想要print,佢就會越玩殘你
CIE有無厹?唔計S個班

九龍塘有

4樓個printer load100%去個printer到,耐到肺都甩埋

4樓個printer load100%去個printer到,耐到肺都甩埋

我試過用libra print notes 用左20分鐘

九龍塘有

Cie 啲老師好好人

利申14年畢業生

係啊,好似謝德華咁,琴日突然好感性,好可愛,好好人

勿相認

佢今個sem佢染左頭,好有style
Cie 啲老師好好人

利申14年畢業生

勿相認

佢今個sem佢染左頭,好有style

Seb 熟就派A
想問non ju srl 大概會收幾多人
有冇人有比河馬教過?我覺得佢唔係差,但佢自認自己係killer,唔知點做先達到佢標
Cie 啲老師好好人

利申14年畢業生

勿相認

下佢做咩 好想知

九龍塘有

影大合照hi身hi世 屌完佢都係唔知醜

有圖有真相 非常狗公相
上咗岸嘅舊生留名

九龍塘有

有圖有真相 非常狗公相

圖or老母?
好想快D爆埋Summer同Sem3上岸
唔想再留係CIE
唔想再留係CIE

Year1無報non jupas?
請問 Media and social communication 好唔好讀 thx

九龍塘有

有圖有真相 非常狗公相

圖or老母?

圖呢屌?
放張圖上黎作警惕之用

九龍塘有

有圖有真相 非常狗公相

圖or老母?

圖呢屌?
放張圖上黎作警惕之用

你係klt讀咩? 我點知你係咪個厹

九龍塘有

九龍塘有

係唔係讀journalism year2
唔想再留係CIE

Year1無報non jupas?

無啊 但Year 2一定穩入返UGC

九龍塘有

雖然已經就黎sem尾,但係喺cie有咩方法幫我地伸張正義。目前正收集證據

九龍塘有

雖然已經就黎sem尾,但係喺cie有咩方法幫我地伸張正義。目前正收集證據

有無玩SS OCAMP GA?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞