HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Literature review check到26%similarity是咪正常?
今日deadline底已淆

唔得啦 係咪今晚12點前

係呀

10%都唔正常啦

唔知呀
我有個同學話13%但全部都係reference
之後我除咗reference之外改咗啲字眼
希望好啲啦
btw turnitin真係好弱智
re-submission要等24hrs先睇到similarity

你個26%有啲咩
如果全部都係reference咁唔洗驚

個turnitin勁戇鳩咁捉我啲author name同篇文用到嘅terms
我怕撚咗佢依家連啲terms都改用自己方式表達

有啲老師唔會理架喎如果多數係黎自後面嘅reference/cover,無事架喎
打1,000字report打到想死
environmental issues and society

咦我都有呢份要交
成千字就想死英文打report閒閒地應該要係咁嘅字數啦

我地今個sem5份 自己一共一萬字

石門輕鬆啦
個turnitin冇野叻,最叻係Highlight左我個名話呢個係抄襲
咁就佔1%

呢個好笑
打1,000字report打到想死
environmental issues and society

咦我都有呢份要交
成千字就想死英文打report閒閒地應該要係咁嘅字數啦

我地今個sem5份 自己一共一萬字

石門輕鬆啦

鬥慘大會

今個Sem 讀6科 要carry埋隊友
放過我啦,下年都唔係cie / hkbu讀

我已經好想走嫁
呢到成日都鬥慘大會
呢到成日都鬥慘大會

只想 快啲完sem
仲有30日考完曬試
呢到成日都鬥慘大會

只想 快啲完sem
仲有30日考完曬試

我都想
收到ugc offer書又唔想溫 asm又唔想交

same here
但求合格ok鳥
屌你啦星期三present依家仲未傾過
仲要同我講因為佢要做paper所以傾唔到
就連同professor做consultation嘅機會都無
生命無希望

same here
但求合格ok鳥

就連同professor做consultation嘅機會都無
生命無希望

人人都要做paper架啦 佢無撚野啊
擺明唔想做野姐

咩offer

咩offer

Edu bed year1 entry
Grad都已經25歲
生命無希望

擺明唔想做野姐

佢deadline fighter黎
份paper唔臨到交都唔做
緊係傾唔到project啦
無計啦我係得果堆fd
認命

咩offer

Grad都已經25歲

唔緊要啦 浸下當打底 我覺得無害既
除非屋企好等錢使
生命無希望

擺明唔想做野姐

無計啦我係得果堆fd
認命

我都係搵識開既人組隊
所以無咩戰友 (戰友唔使多 兩個打五個

咩offer

Grad都已經25歲

咩gpa
生命無希望

擺明唔想做野姐

無計啦我係得果堆fd
認命

Psycho 輕鬆啦
生命無希望

擺明唔想做野姐

無計啦我係得果堆fd
認命

Psycho 輕鬆啦

屌你係邊個
生命無希望

擺明唔想做野姐

無計啦我係得果堆fd
認命

Psycho 輕鬆啦

屌你係邊個

請相認!
咁夜都唔訓

哎,挨緊兩份papers
咁夜都唔訓

屌 依家就訓比你睇

唔好咁夜啦你 paper係緊要 但係睡眠休息都好重要
咁夜都唔訓

屌 依家就訓比你睇

唔好咁夜啦你 paper係緊要 但係睡眠休息都好重要

好窩心 (非hehe

連登有愛

PS: 我見到終點線了

咩offer

Grad都已經25歲

咩gpa

岩岩好過3 不過bed一定係year1 entry 唔關gpa事 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞