HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike

佢英文唔好,但有3.9其實唔合理,因為所有野都用英文

唔知丫 有冇人解話
英文差點3.9 有冇同佢一組既人係度?

any肥 無同佢一組,都係聽返黎
講開又講,小弟15年入cie,除左得罪左過一個lecturer一次佢kill我之外,都未遇過killer,想聽多d klt話有killer既經歷同想知埋個killer俾咩grade

PE同中文最kill我
反正ethical呢科個個話lecturer係killer我又覺得okay

咁講起我yr1 兩科pe都炒左 但應該係自己無乜點揾所以炒,兩個sem都B-

我唔係衰exam 係衰係真係要打羽毛球個part實戰 咁但係呢啲野係唔夠力打就唔夠力架啦大佬 最尾就僅僅pass
當見到自己中學同學係ptgf post出現
唉屌全部都係雞

見到cie既師姐 好似而家仲係top up 唔識佢但叫做有幾面之緣 完全睇唔岀佢係個咁既人

我唔敢睇 廢事見到熟人 我驚唔識面對佢
希望冇EX份
唉屌全部都係雞

見到cie既師姐 好似而家仲係top up 唔識佢但叫做有幾面之緣 完全睇唔岀佢係個咁既人

希望冇EX份

見到兄弟個ex 話唔話佢知好

你兄弟未放低嘅就話佢知係雞黎 即刻放得低
覺唔覺得個背景似cie

from講雞蟲個post

我碌到都即時諗起smc d 課室

疑似雞蟲

History?

係幾靚仔嘅就咁睇
但雞蟲 不了

唉屌全部都係雞

希望冇EX份

冇女囉 唔知放底未 但條女張相入面既打扮就係同我兄弟一齊個時嗰look

唉 其實我都唔知點好 呢個就係個難題

唉屌全部都係雞

希望冇EX份

冇女囉 唔知放底未 但條女張相入面既打扮就係同我兄弟一齊個時嗰look

港女咩

唉屌全部都係雞

希望冇EX份

唉 其實我都唔知點好 呢個就係個難題

我自己覺得佢應該要知 但一講就成個兄弟班都會知佢比人綠帽到腳指尾

唔知 但如果撞左時間就send email講番聲囉
有啲會話明係optional 有啲又冇寫

咁都比佢碌入poly 汁撚柒到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞