HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike

咁到底journ厹year幾同係乜水

你驚係講緊你自己?

咁又唔係 我都唔係journ

小公主我講下佢嘅衣著打扮好冇?

咁有勞小公主

講完係咪幫手伸張正義先

救命 你地班友真係癲架

你驚係講緊你自己?

小公主大人 我願聞其詳 想知係唔係同一個

痴線架你地

自認厹?

咁真係佢話拎先又自己走 痴撚線

一定係 妄想症

上HKBU secret/Crush 求下人解答 (有咩心理醫生幫到你 )

救命 你地班友真係癲架

你去撞返個女仔 r返個ig囉

為了愛,退無可退

自轉三百六巴打 一邊輕輕呢喃,「女神啊,快降服於我腳下

女神雪白的小臉蛋令人欲罷不能。搖擺不停身子像告訴你 慾求不滿的意思
個子看似柔弱,實質柔弱中帶著堅強,堅強中帶著希望,希望中⋯ 就只餘下欲望了⋯

嬌柔而悅耳的聲音,滋潤整個大地

三百六巴打 幻想著 撞下撞下 情足深陷+驚心動魄的畫面 在學校裏肆意揉弄著女神

三百六巴打 使出一招 揸波龍爪手 令女神招架不住了

急促聲,喘氣聲,耳語聲,聲聲入耳
猶豫百鳥歸巢,三百六巴打 流露著滿足的笑容

正處於癲峰狀態,以為踏進無人之境⋯⋯

老母:喂,你揸夠未,死衰仔

.
.
.
.
. 溫書啦 柒頭 FF咁多 考埋final先啦

你驚係講緊你自己?

咁有勞小公主

講完係咪幫手伸張正義先

咁要睇有冇機會 唔通我係cie捕佢

自認厹?

咁真係佢話拎先又自己走 痴撚線

一定係 妄想症

上HKBU secret/Crush 求下人解答 (有咩心理醫生幫到你 )

救命 你地班友真係癲架

你去撞返個女仔 r返個ig囉

為了愛,退無可退

自轉三百六巴打 一邊輕輕呢喃,「女神啊,快降服於我腳下

女神雪白的小臉蛋令人欲罷不能。搖擺不停身子像告訴你 慾求不滿的意思
個子看似柔弱,實質柔弱中帶著堅強,堅強中帶著希望,希望中⋯ 就只餘下欲望了⋯

嬌柔而悅耳的聲音,滋潤整個大地

三百六巴打 幻想著 撞下撞下 情足深陷+驚心動魄的畫面 在學校裏肆意揉弄著女神

三百六巴打 使出一招 揸波龍爪手 令女神招架不住了

急促聲,喘氣聲,耳語聲,聲聲入耳
猶豫百鳥歸巢,三百六巴打 流露著滿足的笑容

正處於癲峰狀態,以為踏進無人之境⋯⋯

老母:喂,你揸夠未,死衰仔

.
.
.
.
. 溫書啦 柒頭 FF咁多 考埋final先啦

我比機會你重新作過篇文 重甜唔該
有冇人報樹大

你驚係講緊你自己?

我敢講呢個厹係石門校園同九龍塘 (吹)/ (定型)/ (GEL)? 小公主我唔知用咩動詞黎話佢。
搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

你驚係講緊你自己?

我敢講呢個厹係石門校園同九龍塘 校園入面係最柒(吹)/ (定型)/ (GEL)? 小公主我唔知用咩動詞黎話佢。
搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

你驚係講緊你自己?

我敢講呢個厹係石門校園同九龍塘 校園入面係最柒(吹)/ (定型)/ (GEL)? 小公主我唔知用咩動詞黎話佢。
搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

一聽就知狗公相

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

一聽就知狗公相

有人認同就爆多樣 除左最鍾意抽女仔水 仲以為自己隻眼好撚電好撚迷人 我屌
佢仲抽小公主我水啊 屌完佢都冇用 ,個陣應該即刻報警
有冇人報樹大

想報 諗緊樹大定top up好
應該仲有更多受害人 聽聞若要同老師影大合照就係佢既厹瘋狂發作既機會

你驚係講緊你自己?

我敢講呢個厹係石門校園同九龍塘 (吹)/ (定型)/ (GEL)? 小公主我唔知用咩動詞黎話佢。
搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

我想問吹/定形/gel係講緊佢啲頭髮?
但係呢三款冇衝突架喎

你驚係講緊你自己?

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

但係呢三款冇衝突架喎

強調佢整得好誇張ok? 你好似幫緊佢喎

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

一聽就知狗公相

有人認同就爆多樣 除左最鍾意抽女仔水 仲以為自己隻眼好撚電好撚迷人 我屌

影相個時抽你水 ?你有冇即刻屌佢
咁明目張膽 學校黎架喎

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

但係呢三款冇衝突架喎

強調佢整得好誇張ok? 你好似幫緊佢喎

唔係囉 因為我個腦諗緊呢三款有咩分別 但係我又諗唔到有咩分別

你驚係講緊你自己?

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

我估有 因為問得通常都有
衣著點樣 番學嘅話幫你留意下
應該仲有更多受害人 聽聞若要同老師影大合照就係佢既厹瘋狂發作既機會

絲打我好似知係邊個
佢個厹相

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

一聽就知狗公相

咁明目張膽 學校黎架喎

梗係有啦 但係厹點會怕個幾句野
幫佢我就潛水架啦 我諗衣著係mk中既mk

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

一聽就知狗公相

咁明目張膽 學校黎架喎

下 當眾比人屌都唔怕 咁厚面皮
犯法架喎 想嘅直頭可以報警

都冇人幫條咸濕仔 你做咩野
我已經諗到成個人係點啦 放心 幫你係學校留意下 如果衰到係common area抽水 等我伸張正義屌鳩佢

都冇人幫條咸濕仔 你做咩野
我已經諗到成個人係點啦 放心 幫你係學校留意下 如果衰到係common area抽水 等我伸張正義屌鳩佢

靠你啦巴打

搞咁多野又係柒
你地估下有冇帶黑框眼鏡

一聽就知狗公相

咁明目張膽 學校黎架喎

下 當眾比人屌都唔怕 咁厚面皮
犯法架喎 想嘅直頭可以報警

同人商量過 我地冇相冇影低,除非咁啱個位有cam
原來巴打你咁正義,祝你早日撞返小巴女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞