HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
有無出年讀top up文研既朋友呀

一齊入黎telegram group傾下
https://t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA
有無出年讀top up文研既朋友呀

一齊入黎telegram group傾下
https://t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA

有咩人。。。
講開又講,小弟15年入cie,除左得罪左過一個lecturer一次佢kill我之外,都未遇過killer,想聽多d klt話有killer既經歷同想知埋個killer俾咩grade

20人15個b-/c+

咩科 咩lecturer

成個klt都知 因為佢教埋今年就走

同是天涯倫落人
佢派咗個b-畀我
真係多謝晒

3堂 再走埋第4就完了

3堂 再走埋第4就完了

講開又講,小弟15年入cie,除左得罪左過一個lecturer一次佢kill我之外,都未遇過killer,想聽多d klt話有killer既經歷同想知埋個killer俾咩grade

20人15個b-/c+

同是天涯倫落人
佢派咗個b-畀我
真係多謝晒

Test有冇人唔過40

20人15個b-/c+

曾經都有個人稱killer 「悉尼姐」教過我
係唔係講緊佢?

20人15個b-/c+

曾經都有個人稱killer 「悉尼姐」教過我
係唔係講緊佢?

public speaking無事. 可能李sir同悉尼姐 交換左身份
Food Safety留個名
下年讀TopUp

3堂 再走埋第4就完了

邊科啊 真係唔夠佢都會話你知
Top up 會唔會好mark attendance ?
下年讀TopUp

Food Safety 我會唔會識你
下年讀TopUp

Food Safety 我會唔會識你

可能啦
不過喺自己嗰科
我係摺開嗰堆
屌個臭撚econ presentation比分緊到

係唔係馬丁

係唔係馬丁

屌佢老母個臭西馬丁 憎撚到佢仆街
有種睇到呢個post 之後屌我

係唔係馬丁

教你一個方法屌鳩佢

衝入去cie study comment 「屌你老母」

https://www.facebook.com/groups/522039757843603/permalink/1294367100610861/

係唔係馬丁

教你一個方法屌鳩佢

衝入去cie study comment 「屌你老母」

https://www.facebook.com/groups/522039757843603/permalink/1294367100610861/

我真心好撚憎佢
Klt全部老師食屎
Food safety year 1
卑popsy教到前路茫茫

點解咁講?

點解咁講?

上完甘多堂都唔知學左d咩甘
自問好卑心機上堂
但對住佢笑笑口放毒蛇既笑容

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞