HKBUCIE相認區!(六)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
CIE有無厹?唔計S個班

九龍塘有

雖然已經就黎sem尾,但係喺cie有咩方法幫我地伸張正義。目前正收集證據

有無玩SS OCAMP GA?

我唔清楚佢係有無玩,不過佢同上屆ss成員好熟 (個mxxxxx) 心照啦邊個ss

唔會 因為我sem3都係12credits sem4就15credits.

但係我無報summer term,見到sem4好似要18credit攪到依家淆晒底

不過如果想保GPA 都可以報12credits 爆埋sem3就可以hea讀sem4 18 credits

咁爽,咁唔攪佢喇

前題係你year1 個CGPA要夠高同埋有信心sem3讀嗰4科唔會拉低你cgpa 萬一你sem3完左都收唔到offer sem4又要冇心機咁讀18credits會想死

18 credits. ing
讀到嘔血 幾時完sem

屌係klt cgpa可以有幾高

Klt 真係咁十九咩
九龍塘既靚仔揮一揮手

九龍塘毒L揮個手

九龍塘廢j揮個靚手先

Yr2 有柯化未

錯icon
Yr2 有柯化未

我yr1咋

Y2 Acc

九龍塘有

邊個?

但係我無報summer term,見到sem4好似要18credit攪到依家淆晒底

不過如果想保GPA 都可以報12credits 爆埋sem3就可以hea讀sem4 18 credits

咁爽,咁唔攪佢喇

前題係你year1 個CGPA要夠高同埋有信心sem3讀嗰4科唔會拉低你cgpa 萬一你sem3完左都收唔到offer sem4又要冇心機咁讀18credits會想死

讀到嘔血 幾時完sem

Klt 真係咁十九咩

個三已經好勁

九龍塘有

雖然已經就黎sem尾,但係喺cie有咩方法幫我地伸張正義。目前正收集證據

我唔清楚佢係有無玩,不過佢同上屆ss成員好熟 (個mxxxxx) 心照啦邊個ss

咪科先

九龍塘有

咪科先

KLT得幾科姐

九龍塘有

咪科先

KLT得幾科姐

請問 Media and social communication 好唔好讀 thx

我都係報左呢兩科in哂
你係幾時收到bmc offer?

九龍塘有

係唔係讀journalism year2

M_ _ c o??
Last day 830
Last day 830

Add one
一間要去Rthk in Summer intern 好那驚
希望各位集氣支持我
希望各位集氣支持我

加油 你要當自己係入去表演 唔係in

咁爽,咁唔攪佢喇

讀到嘔血 幾時完sem

Klt 真係咁十九咩

個三已經好勁

因為啲老師十九 有啲同學又勁?
希望各位集氣支持我

聽講好多位架 唔洗驚
好想快D爆埋Summer同Sem3上岸
唔想再留係CIE

Year1無報non jupas?

無啊 但Year 2一定穩入返UGC

一定穩入咁有信心
我都想盡快離開,year 1報左
希望各位集氣支持我

聽講好多位架 唔洗驚

超級驚 我寧願present100次
希望各位集氣支持我

聽講好多位架 唔洗驚

inten都係做濕鳩野
其實唔使驚,因為都唔會預你識太多野...
希望各位集氣支持我

聽講好多位架 唔洗驚

inten都係做濕鳩野

我都係咁安慰緊自己
In完要瘋狂買野食慰勞自己
希望各位集氣支持我

聽講好多位架 唔洗驚

inten都係做濕鳩野

我都係咁安慰緊自己

In完
希望各位集氣支持我

聽講好多位架 唔洗驚

inten都係做濕鳩野

我都係咁安慰緊自己

In完

如何
問左咩問答

聽講好多位架 唔洗驚

inten都係做濕鳩野

我都係咁安慰緊自己

In完

如何
問左咩問答

唔係最差都唔係最好
叫我自介
又同我講下份intern做啲咩
跟住問我有冇聽港台
問我對啲節目有咩睇法

好彩都醒得番起有咩節目係二台做 如果唔係仲衰
不過我諗應該唔會請我 有咁多人比佢揀
今日同小巴同時間嘅year3姐姐 說好的拎ig呢 in完就自己走
係個post到嘅可以相個靚認
今日同小巴同時間嘅year3姐姐 說好的拎ig呢 in完就自己走
係個post到嘅可以相個靚認

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞