醫管局正式出信清算罷工醫護

1386 回覆
549 Like 1463 Dislike
醫護自已都太早放棄
清算係預計之內
btw支持醫護
支持醫護,同心抗敵
你唔好彩中govid19你都係抵死喎
一個gif秒你
Dllm 推
班友而家仲未知自己係輸嘅最大原兇

罷一半仲衰過唔罷
民意一直支持醫護
係醫護為咗光環因小失大
而家輸到底褲都無埋就出來屌人分化屌人局外人
死不認錯
工會做野未呀
炒晒佢地搵邊個做先得架???
林病條智障撚有霖到呢點咩
LM
關注
你條垃圾搞清楚先啦,一黎我無笑而只係批評,二黎我批評既對象係泛民工會同你呢啲推人去死既仆街陷家剷。

為乜搞個工會出黎係一件事,今次行動係咪大三罷既一部份丫咁,柒頭,只係一個業界既罷工行動咋,咁唔夠力,依家咪俾人清算囉。要為政治罷工,可以,但唔撚係開宗明義用政治訴求做罷工訴求囉,更加唔會實外制。你唔係醫護前線,無份參與,係咁係旁邊叫好丫去丫加油丫,仆街死啦你去。
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持
目標對每個本土channel:subscibe+㩒鐘仔+share俾10個fd+睇片+留言+like

覺唔覺得香港真係無乜本土YouTube Channel? (2.1)
https://lih.kg/1886497
食屎狗HA
一直要求放寛引入外國醫護,意思係牌照互通,唔洗考試
97年前我地同英聯邦醫生係可以互換既
咁回歸後同邊度互換

醫護唔會姐
大環境唔夠人,政府話要搞,親中派支持,藍絲病人要求,日日叫春睇唔到病,喊苦喊話唔夠醫護害死人
點阻?之前已經成日要求醫生界放寛引入海外醫生,要求聲音一次比一次大。一次比一次難阻止
香港一放寛引入醫護,大把醫護嚮大陸落黎。落黎人工由幾千加到幾萬,理撚得自己地方唔夠醫護
而家呢講,根本冇可能唔洗考試,呢個係多慮。
醫療體系、慣常做法都完全唔同,聽醫護去完大支那交流講番就知。

送中咪又係政府要搞,親中派支持,藍絲愚民支持,到最後咪變成抗爭。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞